به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر سعید صدرمنش روز دوشنبه در بازدید از ایرنای خراسان شمالی اظهار کرد: حدود ۴۰۰ میلیارد ریال از این اعتبار برای خرید دستگاه "ام آر ای" و مابقی نیز برای خرید تجهیزات "ماموگرافی، "سونوگرافی" و سایر دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز هزینه شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به آموزشی شدن بیمارستان تامین اجتماعی بجنورد اشاره کرد و گفت: این بیمارستان به دنبال راه اندازی دانشکده پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد است که این مهم می تواند تا حد زیادی مشکلات کمبود پزشک در بخش های تخصصی را برطرف کند.
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی اضافه کرد: تمامی موافقت ها و مجوزهای مورد نیاز برای آموزشی شدن این بیمارستان از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کسب شده است و این مرکز درمانی برای آموزش در اختیار دانشجویان رشته پزشکی قرار خواهد گرفت.
وی افزود: بیمارستان های آموزشی باید دارای استانداردهای خاصی باشند که در بازدیدهای بازرسان وزارت بهداشت مورد تایید قرار گرفته و الزمات لازم اضافه شده است.
صدرمنش تصریح کرد: با راهاندازی رشته پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد بخشی از کمبود پزشک استان در آینده برطرف خواهد شد و اعضای هیات علمی این دانشگاه در بیمارستان تامین اجتماعی فعالیت خواهند کرد.
وی بر ماندگاری پزشکان در استان نیز تاکید کرد و ادامه داد: این طرح می تواند در نگهداشت پزشکان در استان کمک کند و سفرهای ضروری درمانی به سایر استان ها را کمتر خواهد کرد.
جذب ۴۵ نیروی جدید درمانی
صدرمنش گفت: ۷۵ نفر نیرو شامل پزشک متخصص و سایر نیروها به مراکز درمانی تابعه این مدیریت افزوده شدند و برای سال جاری نیز مجوز ۴۵ نفر نیرو گرفته شده است که با جذب آنان تحول در این حوزه ایجاد خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به اجرای هتلینگ بخش های بیمارستان تامین اجتماعی بجنورد نیز اشاره کرد و افزود: تاکنون در تمامی بخش های این بیمارستان شامل جراحی، اطفال و زنان به طور کامل هتلینگ اجرا شده است و اینک طرح هتلنیگ بخش اورژانس با ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است.
افزایش ۲ برابری مراجعه کنندگان اورژانس
صدرمنش با بیان اینکه تعداد مراجعان به اورژانس نسبت به پارسال ۲ برابر افزایش یافته است افزود: فضای اورژانس این بیمارستان از ۶۵۰ متر مربع به یکهزار و ۳۰۰ متر مربع افزایش خواهد یافت.
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی در ادامه گفت: ساخت انبار دارو در بیمارستان تامین اجتماعی بجنورد نیز از ابتدای امسال آغاز شده که این مرکز در محوطه این بیمارستان در فضایی به مساحت هزار و ۶۰۰ متر مربع ساخته می شود که در دوران هایی همچون شیوع کرونا کمک رسان خواهد بود.
وی اضافه کرد: درمانگاه تخصصی بیمارستان ثامن الائمه (ع) بجنورد نیز پیشرفت فیزیکی بالای ۹۵ درصد دارد که به زودی مورد بهره برداری قرار می گیرد.
صدرمنش ادامه داد: پیگیری ساخت درمانگاه در مانه و سملقان شیروان و گرمه و جاجرم از دیگر اقدامات این مدیریت است.
نظر شما