علیرضا جزء قاسمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا عمده دلیل بالا بودن سرانه مصرف آب در شهر کرسف را استفاده از آب شرب برای آبیاری باغ و باغچه های مجاور منازل مسکونی شهروندان بیان کرد.
وی یادآور شد: شهر کرسف با ۹۸۵ مشترک آب و جمعیت ۲ هزار و ۸۵۰ نفری توان تولید یک هزار و ۱۰۰ متر مکعب آب در شبانه روز را دارد که این آب از چاه قدیمی شهر به میزان روزانه ۱۰۰ مترمکعب و چاه کشاورزی استیجاری به میزان یک هزار مترمکعب تامین می شود.
جزء قاسمی اظهار داشت: در سالهای گذشته آبرسانی به تعداد محدودی مشترک بالا دست شهر با مشکل مواجه بود که در راستای رفع آن مخزن ذخیره یک هزار مترمکعبی و خطوط انتقال رفت و برگشت مخزن با هزینه ای بالغ بر ۹ میلیارد تومان اجرا شد که هم اکنون در مدار بهره برداری قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: در کنار ضرورت لایروبی و افزایش ظرفیت چاه موجود این شهر، شرکت آب و فاضلاب سه نقطه را برای حفر چاه پیشنهاد داد که تمامی موارد با مخالفت شورای شهر کرسف مواجه و این شرکت مجبور به حفر چاه در محل پیشنهادی این شورا شد که متاسفانه پس از حفاری، آبی استحصال نشد.
جزء قاسمی گفت: در نهایت مقرر شد شورای شهر کرسف در هر نقطه نسبت به حفر چاه اقدام کند و در صورت استحصال آب، شرکت آبفا تمامی هزینه ها را پرداخت کند که تاکنون هیچ اقدامی از سوی این شورا انجام نشده است.
وی افزود: شرکت آب و فاضلاب زنجان در حال پیگیری تملک چاه کشاورزی استیجاری است.
نظر شما