به گزارش ایرنا ، علی مظفرپور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود : در ۲ سال اخیر و با تزریق اعتبارات از سوی دولت سیزدهم و همچنین کمک خیران گامهای خوبی برای تکمیل طرح های نیمه تمام بهداشتی درمانی در این دانشگاه برداشته شد که با بهره برداری از آنها طعم شیرین خدمات به مردم چشانده می شود.
وی ادامه داد: بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی فوق تخصصی کودکان امیرکلا به عنوان تنها مرکز تخصصی درمان اطفال در شمال کشور در زمینه های پیوند مغز استخوان، مرکز ژنتیک و بیماری های خاص فعالیت دارد که ساخت بیمارستان دیگر اطفال با همین تعداد تخت در سال های قبل آغاز شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل اظهار داشت : با تزریق اعتبارات لازم و حمایت خیران هم اکنون این طرح پیشرفت فیزیکی ۹۷ درصدی دارد.
وی با اشاره به اینکه مرکز تخصصی دیالیز این دانشگاه با ۲۳ تخت درحال ارائه خدمات است، گفت : مرکز تخصصی دیالیز با یکصد تخت برای خدماتدهی به بیماران کلیوی بابل و شهرستا های اطراف ساخته شد و درحال تجهیز قرار دارد و بزودی به بهره برداری می رسد.
مظفرپور به در حال ساخت بودن مرکز فوق تخصصی و تک تخصصی درمان نازایی شمال کشور در بابل اشاره کرد و گفت که این ساختمان پنج طبقه با پیشرفت فیزیکی ۸۸درصدی پس از تجهیز امکانات بزودی به بهره برداری می رسد.
وی به ساخت دانشکده دندانپزشکی در ساختمانی به وسعت ۵۲۲ متر به عنوان دیگر طرح بهداشتی درمانی در حال احداث این دانشگاه نام برد و افزود: این دانشکده با پیشرفت فیزیکی ۹۸ درصد در حال استفاده است و دانشجویان در ۱۰ رشته تخصصی در حال تحصیل هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۲۸۵ تختخوابی شهید رجایی بابلسر و مرکز رادیوتراپی را ۱۸ درصد اعلام کرد.
وی گفت: ۲ طبقه از این بیماستان به حوزه توریست درمانی اختصاص دارد که زمینه ساز گسترش خدمات بهداشتی درمانی به گردشگران سلامت خارجی می شود.
به گفته مظفرپور کلینیک تخصصی طب سنتی بابل به عنوان یکی از هشت کلینیک تخصصی طب سنتی کشور است در حال حاضر با پیشرفت ۹۵ درصدی در حال ساخت است.
وی گفت: مرکز رشد و نوآوری گیاهان دارویی مازندران در فضایی به وسعت ۴۲۰ متر مربع وسعت در حال ساخت است تا پس از اتمام ساخت شرکت های مختلف گیاهان دارویی در این مرکز مستقر شوند.
مظفرپور افزود: علاوه بر این طرح ها ساخت ۱۲ طرح بهداشتی درمانی در قالب مراکز بهداشتی درمانی و زیست پزشک شروع شده است که نیمی از آنها قابلیت بهره برداری دارند.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل از قدیمی ترین داشگاه های علوم پزشکی شمال کشور به شمار می رود که در سال ۱۳۶۲ راه اندازی شده است و علاوه بر قدمت تاریخی آن در حوزه فعالیت های پزشکی و درمانی جزو دانشگاه های سرآمد به شمار می رود به طوریکه ۴۵ درصد موارد بستری در این بیمارستان مربوط به بیماران غرب مازندران است.
نظر شما