سرهنگ پاسدار طالب احمدی نیا روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: احیای کارکردهای مسجد در عرصههای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نیاز امروز جامعه و موجب تقویت پایههای اعتقادی و انقلابی مردم بویژه نسل نوجوان و جوان خواهد شد.
وی بیان کرد: بسیج متولد مسجد است و باید ارتباط خود را با آن برای همیشه حفظ کند.
مسوول سازمان بسیج مساحد و محلات سپاه هرمزگان اظهار کرد: مساجد سنگر و خاکریز دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی هستند که باید این سنگرها را حفظ کنیم؛ چرا که پیوند انقلاب و مسجد در انقلاب اسلامی ایران، ضامن تداوم آن در قرنهای آینده و اشاعه آن به اقصی نقاط جهان است.
سرهنگ احمدی نیا یادآورشد: در جریان انقلاب اسلامی ایران، مساجد به عنوان یکی از عوامل موثر و مهم در ایجاد و شکل گیری نهضت اسلامی و زمینه ساز گسترش، تعمیق و تثبیت اصول و ارزشهای انقلاب بوده و در دفاع مقدس نیز همواره در راس این هرم دفاعی قرار داشته است.
در جریان انقلاب اسلامی ایران، مساجد به عنوان یکی از عوامل موثر و مهم در ایجاد و شکل گیری نهضت اسلامی و زمینه ساز گسترش، تعمیق و تثبیت اصول و ارزشهای انقلاب بوده و در دفاع مقدس نیز همواره در راس این هرم دفاعی قرار داشته است.وی گفت: پس از آن نیز در برابر هجمه فرهنگی غرب که به شکلهای مختلفی چون تهاجم و شبیخون فرهنگی و جنگ نرم بوده، نقش مسجد به عنوان مرکز فرماندهی در قرارگاه دینی و فرهنگی قابل انکار نیست.
این مسوول بسیجی با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) مسجد را پایگاه اصلی بسیج عنوان کردند، ابراز کرد: از دیدگاه رهبر معظم انقلاب نیز باید این نهاد فرهنگی همچنان به صورت پایگاه بسیج باقی بماند؛ چرا که در مسجد تراز اسلامی، شور و عبادت خالص با نشاط زندگی پاک و خردمندانه و سالم، درهم میآمیزد و فرد و جامعه را به طراز اسلامی آن نزدیک میکند.
وی پیوند انقلاب، مسجد و بسیج را ضامن بقا و فراگیر شدن نهضت ملت ایران و ترویج ارزش های الهی و انسانی در جهان دانست و گفت: در واقع نقطه آغازین تحقق جامعه اسلامی شکلگیری محله اسلامی است که محور آن مسجد است و همه مومنان و در راس آن بسیجیان نقش آفرینان اصلی این عرصه هستند.
بیست و یکم اوت هرسال مصادف با ۳۰ مرداد، روز جهانی مساجد نامگذاری شده است؛ در سال ۱۳۴۸ در چنین روزی مسجدالاقصی که قبله اول مسلمین جهان است توسط صهیونیستها به آتش کشیده شد.
نظر شما