به گزارش ایرنا، گوشت مرغ به عنوان یکی کالای اساسی در سبد تغذیه روزانه مردم و یک پای مستحکم سفره های آن هاست.در حال حاضر تولید گوشت مرغ به یک خواسته جدی تبدیل شده و تولید گوشت سفید به میزان کافی و با قیمت مناسب دغدغه اصلی متولیان امر است.
بر اساس سرانه تولید مصرف ۲۸ کیلوگرم در سال ۱۶ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم تولید گوشت صنعتی استان است که در استان ۷۵ درصد نیاز مردم تامین می شود.
میزان مصرف مرغ در کهگیلویه و بویراحمد حدود ۵۸ تن مرغ گرم روزانه، یک هزار و ۷۵۰ تن مرغ ماهانه و حدود یک هزار تن سالانه است.
رئیس اتاق اصناف مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد می گوید: قیمت مرغ در سطح این استان نسبت به سایر جاهای دیگر بالاتر است.
مهرداد الهی می افزاید: آخرین تصمیم این شده که اگر تولیدکنندگان و توزیع کنندگان شرایط مرغ را ساماندهی نکنند، وارادت مرغ از استانهای همجوار شروع خواهد شد.
وی تاکید کرد: البته قیمت مرغ نسبت به دو هفته گذشته کاهش ۱۲ درصدی داشته است و در آینده نزدیک قیمت مرغ پایینتر خواهد آمد.
رئیس اتاق اصناف مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مطالب برخی سایت های تحلیلی استان، تاکید کرد: مطالبی مبنی بر اینکه برخی از مرغ فروشیهای یاسوج در هنگام خرد کردن مرغهای خریداری شده، سعی میکنند از هر مرغ خریداری شده، قطعاتی از آن را برای خود ذخیره میکنند که در این باره با دیده منت در راستای اصلاح آن قدم بر میداریم.
البته رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با آخرین وضعیت بازار مرغ استان می گوید: مسئولیت این سازمان در ایجاد همزمان تعادل میان منافع تولیدکننده و مصرفکننده ماموریتی ظریف و حساس است که با افزایش میزان جوجهریزی و اعتماد تولیدکنندگان به کاهش مشکلات به ویژه در بحث نهادهها، تولید مرغ افزایش یافته و شاهد کاهش محسوس قیمت در بازار هستیم.
سید علی معتمدی پور از رشد چشمگیر جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ و کسب رتبه دوم استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و افزود: که این استان رشد ۱۲۰ درصدی به نسبت تعهد خود داشته است.
وی تصریح کرد: در بحث مرغ نیز به نوعی سیاستی مشابه کشت قراردادی را خواهیم داشت و رویکرد ما تولید قراردادی گوشت مرغ است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: هیچ نگرانی از بابت تامین گوشت مرغ و رفع مشکلات تامین نهادهها و خوراک مورد نیاز واحدهای تولید مرغ وجود ندارد.
به گزارش ایرنا، صنعت مرغداری در ایران به دلایل متعدد فنی، اقتصادی و بهداشتی در مقایسه با سایر صنایع دامپروری از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است.
نظر شما