به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین محمدی شامگاه سهشنبه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره اقتصاد و رسانه استان زنجان افزود: یکی از شاخصهای مورد ارزیابی در رشد بهرهوری، احیای واحدهای تولیدی راکد در استان بود، بهطوریکه از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تا کنون، ۶۴ واحد تولیدی اقتصادی در زنجان طی این مدت به چرخه فعالیت بازگشتند.
وی ادامه داد: در نتیجه احیای این واحدهای تولیدی برای ۲ هزار و ۵۰۰ اشتغال ایجاد شد.
محمدی اظهار کرد: طی فعالیت دولت سیزدهم از محل توسعه گامهای جدید تولیدی در ۸۰ واحد استان نیز برای ۲ هزار نفر دیگر فرصت اشتغال فراهم شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: بر پایه آمارهای منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران در سهماهه اول امسال نیز، استان زنجان در سه شاخص نرخ مشارکت اقتصادی بالا، نسبت اشتغال بالا و نرخ بیکاری پایین، رتبه اول کشور را به دست آورده است.
محمدی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه رسانه یکی از قطبهای اثرگذار در حوزه اقتصاد است، افزود: توسعه اقتصادی و پیشرفت رسانهها، لازم و ملزوم هم هستند.
وی ادامه داد: رسانه را صرفاً عنصر اطلاعرسانی در حوزه اقتصاد نمیشناسیم، بلکه رسانهها در حوزه اقتصادی در مقوله آموزش و الگوسازی هم نقش اثرگذار دارند.
محمدی اظهار کرد: لازمه توسعهیافتگی افزایش تولید است، منتهی تولید بیشتر با مصرف بیشتر گره میخورد و در این میان رسانهها واسطه بین تولیدکننده و مصرفکننده هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم انعکاس خدمات در آستانه هفته دولت برای امید آفرینی در جامعه اشاره کرد و گفت: امیدواریم با انعکاس دستاوردها در کنار نقهای منصفانه در رسانهها برنامهها و ریلگذاریها برای توسعه استان را عملیاتی کنیم.
محمدی به روند رشد اقتصادی استان اشاره کرد و افزود: هدفگذاری رشد ۸.۷ درصدی در استان باقوت در حال پیگیری است و اتفاقات محقق شده نوید رسیدن به این هدفگذاری را میدهد.
وی خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی استان به طور عمده از ۲ طریق افزایش بهرهوری و جذب سرمایهگذاری سامانمند و هدفمند دنبال میشود.
نظر شما