به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید گلشنی منفرد روز پنجشنبه در دیدار با عطائی معاون دفتر خدمات ارزی و مالی سازمان توسعه تجارت ایران، افزود: برگزار نشدن جلسات ماده سه و طرح پرونده های موجود و نیز فقدان اطلاع رسانی درباره زمان تعلیق کارت های بازرگانی را از دیگر مشکلات موجود تجار و بازرگانان استان عنوان کرد.
این مسوول گفت: طی چند سال اخیر روند صادرات استان زنجان شیب صعودی به خود گرفته است؛ با این حال میزان صادرات استان متناسب با ظرفیت های تولیدی استان نیست و جا دارد رقم صادرات استان با تقویت زیرساختها افزایش یابد.
وی افزود: صادرات به عنوان موتور محرک رشد و توسعه اقتصادی کشورها در بازارهای جهانی مهمترین هدف سیاستگذاری را در بخش تجارت خارجی تشکیل می دهد.
این مسوول گفت: در استان زنجان واحدهای تولیدی متعددی، محصولات تولیدی خود را به ۳۵ کشور صادر می کنند.
در ادامه این جلسه، معاون دفتر خدمات ارزی و مالی سازمان توسعه تجارت ایران از تلاش و پیگیری های لازم در جهت حل مشکلات موجود در وزارت صمت خبر داد.
طی سال گذشته صادرکنندگان این استان بالغ بر ۵۸۰ میلیون دلار صادرات داشتند و عمده اقلام صادراتی زنجان شامل شمش روی، ترانسفورماتور، پروفیل و مفتول مسی بوده که به بیش از ۳۵ کشور صادر شده است.
عمده کشورهای طرف معامله استان نیز شامل ترکیه، عراق، امارات، پاکستان و هند بوده و بر اساس آماری که سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرده سهم استان زنجان از میزان صادرات کشور به میزان ۱.۲ درصد است.
نظر شما