آغاز به کار بیمارستان سیار امام حسین (ع) و موکب بزرگ سید الشهدا (ع) در قصرشیرین

قصرشیرین- ایرنا- بیمارستان سیار ۶۰ تخت خوابی امام حسین (ع) بهداری غرب نیروی زمینی سپاه و موکب بزرگ سید الشهدا (ع) با ظرفیت خدمات رسانی به چهار هزار زائر اربعین در قصرشیرین واقع در ۱۵ کیلومتری مرز خسروی با حضور استاندار کرمانشاه، فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) و فرمانده قرارگاه منطقه ای نجف اشرف نیروی زمینی سپاه راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، استاندار کرمانشاه روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح بیمارستان سیار امام حسین (ع) در گفت و گو با خبرنگاران گفت: یکی از خدمات جهادی و بسیار ارزشمند برای زائران اربعین، راه اندازی این بیمارستان مجهز ۶۰ تخت خوابی با مشارکت سپاه پاسداران است و یکی از خدمات جهادی برای ارائه به زائرین اربعین حسینی آماده شده این بیمارستان مجهز است.

«محمدطیب صحرایی» اظهار کرد: در کنار این بیمارستان ۲ بیمارستان دیگر در مسیر قصرشیرین تا خسروی وجود دارد که با فواصلی آماده سازی شده اند و برای خدمت رسانی به زائرین مورد استفاده هستند.

استاندار کرمانشاه گفت: امکانات این بیمارستان ها کامل است که از این امکانات می توان به بخش اورژانس، بستری آقایان و خانم ها، تصویر برداری مانند سونوگرافی، بخش ccu، بخش اتاق عمل که دارای ۲ اتاق عمل با امکانات موردنیاز، داروخانه و آزمایثشگاه اشاره کرد.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: ۱۰ پزشک، متخصص جراح عمومی، متخصص بیهوشی، متخصص قلب و عروق، مرکز تصویر برداری، چشم پزشک، اورتوپد، جراح عمومی و پزشکان عمومی نیز در این مراکز آماده خدمت رسانی به زائرین هستند.

صحرایی با بیان اینکه در این مجموعه بیمارستانی امکانات مراقبتی و درمانی به طور کامل برای استفاده زوار حسینی در صورت احتیاج، مهیا است، گفت: ارتش و دانشگاه علوم پزشکی نیز دو مجموعه بیمارستانی را در مسیر قصرشیرین تا خسروی راه اندازی کرده اند.

آغاز به کار بیمارستان سیار امام حسین (ع) و موکب بزرگ سید الشهدا (ع) در قصرشیرین

افتتاح موکب بزرگ سید الشهدا (ع) سپاه با ظرفیت خدمات رسانی به چهار هزار نفر از زائران

معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه و فرمانده قرارگاه اربعین استان کرمانشاه نیز در حاشیه مراسم افتتاح این موکب خدمات رسانی به زائران سیدالشهدا(ع) در کمربندی قصرشیرین در ۱۵ کیلومتری مرز خسروی در جمع خبرنگاران گفت: این مجتمع اقامتی در سطح چهار هکتار سال گذشته توسط سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان احداث و امسال تکمیل‌شده است.

«علی شعبانی» ، ظرفیت این مجتمع را ۴ هزار نفر اعلام کرد و افزود: این مجتمع مجهز به سرویس بهداشتی، حمام، غذا(صبحانه، نهار و شام) و همچنین یک پارکینگ با ظرفیت چهار هزار خودرو و مقابل پارکینگ بزرگ ابوذر غفاری واقع شده است.

وی هزینه استفاده روزانه برای هر خودرو را در پارکینگ ها ۲۵۰هزار ریال طبق مصوبه ستاد اربعین اعلام کرد و افزود: زائران با خودروهای شخصی تا کمربندی قصرشیرین به خسروی تردد می‌کنند و از کمربندی خسروی، خودروهای شخصی به پارکینگ‌های احداث شده هدایت و از طریق اتوبوس‌های تامین شده در محل پارکینگ ها زائران به پایانه مرزی خسروی منتقل می‌شوند که کرایه جابجایی هر مسافر از پارکینگ ها تا مرز ۲۰۰ هزار ریال است.

آغاز به کار بیمارستان سیار امام حسین (ع) و موکب بزرگ سید الشهدا (ع) در قصرشیرین

«محمدطیب صحرایی» استاندار کرمانشاه در حاشیه افتتاح موکب سیدالشهدا سپاه نبی اکرم (ص) اظهار کرد: با زحمات جهادی سپاه اردوگاه آماده پذیرایی از زائران سیدالشهدا (ع) شده است و امیدواریم زائران با آرامش و سلامت در این اردوگاه استراحت کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

سال گذشته در مجموع ۵۰۰ هزار زائر در ایام اربعین از مرز خسروی تردد کردند که به گفته ی مسوولان با توجه به توسعه زیر ساخت ها و ۲۴ ساعته شدن تردد از این گذرگاه، امسال پیش بینی ها حاکی از سه برابر شدن تردد زائران از این مرز رسمی به عنوان اصلی ترین و قدیمی ترین محل تردد زائران به عتبات عالیات و کربلای معلا است.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

مرز رسمی خسروی - منذریه مسیر اصلی جاده کشورمان به سوی بغداد پایتخت کشور عراق است که این جاده در ادامه به کشور سوریه متصل شده و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha