وحید جلالزاده در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا با اشاره به موفقیت سیاست خارجی دولت سیزدهم برای عضویت ایران در بریکس اظهار داشت: از ویژگیهای اصلی نظم نوین جهانی تقویت و گسترش جبهه مقاومت علیه نظام سلطه، افول آمریکا و انتقال دانش و ثروت از غرب به شرق است.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر جبهه مقاومت را صرفاً در جریانات منطقه خلاصه نکنیم و آن را در مرزهای جهانی مورد بررسی قرار دهیم قطعاً پیمانهایی مثل بریکس که به دنبال کاهش قدرت آمریکا در حوزه اقتصاد و دلار زدایی و تشکیل جبهه کشورهای مستقل در برابر یک جانبهگرایی آمریکا است را میتوان به گسترش جبهه مقاومت تعمیم داد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بریکس و شانگهای قطعاً جبههای در برابر زیاده خواهیهای نظام سلطه و در راس آن آمریکا است.
جلالزاده با تاکید بر اینکه بریکس، شانگهای، اوراسیا، اسم رمز شکست تحریمهای غرب است، تصریح کرد: خنثیسازی تحریمها در عصر شکلگیری هندسه نوین جهانی یعنی دوران ورود به پیمانها، ائتلافهاو اتحادیههای منطقهای و بین المللی و این به معنای پایان یکجانبهگرایی است.
به گزارش ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی پس از شرکت و سخنرانی در پانزدهمین نشست "بریکس" در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی که با پذیرش عضویت کشورمان در این گروه مهم و قدرتمند بینالمللی همراه رود، به ایران بازگشت.
رئیس جمهور در این سفر حدوداً ۱۷ ساعته، همچنین با روسای جمهور چین، برزیل، سنگال، تانزانیا و نخست وزیران هند و بنگلادش نیز دیدار و گفتوگو کرد.
پذیرش عضویت رسمی جمهوری اسلامی ایران در سازمان منطقهای مهم شانگهای و حالا گروه بریکس، در کنار تعمیق روابط با اتحادیه اقتصادی اوراسیا، فعالتر کردن همکاریها با سازمان اکو و گسترش و تقویت روابط و همکاریها با کشورهای همسایه، همسو و دوست که افزایش قابل توجه مبادلات تجاری کشورمان را به دنبال داشته، در سایه سیاست خارجی جامع، متوازن و مبتنی بر همگرایی دولت سیزدهم حاصل شده است.
نظر شما