مجتبی خاشی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در شرایط مساعد آب و هوایی و بهره گرفتن از توان و ظرفیت علمی پرورش زنبور عسل در منطقه با استقبال ویژه کشاورزان همراه بوده و جهاد کشاورزی خاش نیز در سالهای گذشته به منظور ترویج زنبور داری تعدادی کندوی زنبور عسل را با تمامی لوازم و ابزارهای مورد نیاز آن به طور رایگان به کشاورزان تحویل داده است.
وی با بیان اینکه کار پرورش زنبور و تولید عسل در دشت و ارتفاعات خاش انجام میشود، افزود: حاشیه کوه تفتان علاوه بر هوای مناسب در فصل بهار و تابستان دارای پوشش گیاهی خوبی برای پرورش زنبور است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی خاش با بیان اینکه، تنوع گیاهی و آب و هوای مناسب در خاش رونق زنبور داری را فراهم آورده است، ادامه داد: کشاورزان پیشرو در این شهرستان با تلاش مستمر و همتی بلند توانستهاند علاوهبر انجام فعالیت های کشاورزی سالانه هفت هزار و ۵۰۰ کیلوگرم عسل طبیعی و با کیفیت تولید کنند که این مقدار عسل از بیش از ۷۵۰ کندو فرآوری شده است.
وی گفت: فعالیت های زنبورداری در خاش با استقبال خوب کشاورزان همراه بوده و همه ساله کار برداشت عسل در این منطقه در ۲ نوبت مرداد و شهریور انجام میشود.
نظر شما