داراب بارگاهی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: هزینه های درمانی بیماران خاص و صعب العلاج ( ویزیت، دارو، خدمات پزشکان، خدمات پاراکلینیک و توانبخشی) بسیار بالا است که با تشکیل صندوق بیماران خاص و صعب العلاج و افزایش پوشش هزینه ای این بیماران بار سنگینی از دوش آنان برداشته شده است.
وی بیان کرد: پیش از تشکیل این صندوق تنها پنج نوع بیماری تحت پوشش خدمات بیمهای با عنوان بیماریهای خاص قرار داشت که از آبان سال گذشته ۱۰۷ نوع بیماری با عنوان بیماران خاص وصعب العلاج شناسائی شد.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر افزود: بیماریهای دیابت، سرطان، فشارخون بالا، دیالیز و ام اس به ترتیب بیشترین جمعیت بیماران خاص و صعبالعلاج استان بوشهر را به خود اختصاص داده است.
بارگاهی ادامه داد: از ۱۰۷ بیماری شناسایی شده به عنوان خاص و صعبالعلاج، تاکنون بسته بیمهای ۵۱ نوع بیماری در سامانه الکترونیک بیمه سلامت ثبت شده است که بیماران با مراجعه به پزشکان و موسسات تشخیصی درمانی از مزایای صندوق در پرداخت هزینه های درمانی خود برخوردار می شوند .
وی گفت: علاوه بر این اعتبار خارج از ضوابط نیز برای پرداخت به بیماران مبتلا به ۵۶ نوع بیماری که هنوز بسته خدمتی آنها تعریف و ثبت سامانه نشده در اختیار اداره کل بیمه سلامت استانها قرار گرفته است که سقف پرداختی سالانه به هر بیمار ۵۰ میلیون تومان است.
بارگاهی افزود: از شروع تشکیل صندوق بیماران خاص وصعب العلاج تاکنون بیش از ۴۱میلیارد تومان هزینه درمان این بیماران در استان بوشهر پرداخت شده است.
وی اظهار کرد: افراد مبتلا به این بیماریها برای نشان دار شدن و بهره مندی از بسته خدمتی بیماران خاص و صعب العلاج در سامانه نسخه الکترونیک شامل ویزیت، دارو، خدمات پزشکان، خدمات پاراکلینیک و توانبخشی به سامانه شهروندی سازمان بیمه سلامت به آدرس bimehsalamatiranian.ir و یا به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مراجعه کنند.
بارگاهی تصریح کرد: بیماران خاص (ام اس، تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و پیوند کلیه) و بیماران نادری که فاقد هر نوع بیمه درمانی باشند، به شکل رایگان تحت پوشش بیمه قرار می گیرند و با تایید نوع بیماری توسط معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی محل سکونت این بیماران، پوشش بیمه ذیل صندوق بیمه ایرانیان برای این افراد برقرار می شود.
درخصوص کمک هزینه پیوند کلیه جهت افراد اهدا کننده کلیه مبلغ چهارصد میلیون ریال به عنوان کمک هزینه پیوند کلیه پس از انجام پیوند و با نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اهداکنندگان زنده پرداخت می شود.
نظر شما