۱۴ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۳۷
کد خبر: 85221163
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استاندار: فرهنگ کتابخوانی در استان یزد نهادینه شود + فیلم

یزد - ایرنا - استاندار یزد گفت: لازمه کتاب خوان کردن مردم کتابخانه سازی نیست و می توان با اقدامات درست نسبت به نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی در استان اقدام نموده و هر خانه را به یک کتابخانه تبدیل کرد.

به گزارش ایرنا، مهران فاطمی روز سه شنبه در نشست انجمن کتابخانه های عمومی استان افزود: اقدامات ما باید به گونه ای باشد که خرید کتاب در سبد خانوار بعنوان یک فرهنگ مطرح شده و سرانه مطالعه را افزایش دهد .

وی ادامه داد: همچنین جلسات نقد کتاب و معرفی کتابها و کتابخوان کردن مردم و مدیران و آحاد جامعه از مهم ترین ماموریت های ماست و در جلسات بعدی این طرح ها هم گنجانده شود و فقط به سخت افزار توجه نشده وگسترش فرهنگ مطالعه نیز دنبال شود.

استاندار یزد گفت: پرسنل خدوم کتابخانه ها در نقاط مختلف استان یزد اقدام بسیار ارزنده ای انجام می دهند و دنیای بدون کتاب دنیای تیره و تاری است و اگر کتاب خوب و سازنده مطالعه کنیم دنیای امید آفرین و روشنی خواهیم داشت.

فاطمی ادامه داد: ماموریت بسیار بزرگ و کار ارزشمندی بر دوش پرسنل اداره کل کنابخانه ها است و هر گونه فعالیت در حوزه نرم افزاری و ساخت روح و روان انسانها قابل تقدیر است و فرهنگ و ادب و اصالت و هویت در جامعه ای که با کتاب محشور باشد ، بالاترین تراز خود را خواهد داشت.

وی افزود: همه ما وظیفه داریم از گسترش فرهنگ کتابخوانی حمایت کنیم و تحقق برنامه های استان مثل بهره وری و دانش بنیان نیز به کتاب و کتابخوانی برای تحقق نیازمند است همچنین پذیرش افکار نو و تحول گرایانه در جامعه ای که با کتاب محشور باشد بیشتر است و جامعه ای که بدون کتاب باشد به تهجر ختم خواهد شد و باعث جدایی رهبران معنوی از جامعه می شود.

استاندار یزد گفت: در هرخانه ای باید بجای اشیای نفیس به کتاب توجه شود و این فرهنگ ایجاد شود که مردم به کتاب هم به اندازه هزینه تشریفات منزل توجه کنند و هر خانه به یک کتابخانه ولو به اندازه یک طاقچه مجهز گردد و خانواده ها با کتاب انس بیشتری بگیرند.

فاطمی اظهار داشت: مقام معظم رهبری نیز توجه ویژه ای به کتاب داشته و دارند و همواره حمایت از این بخش مورد تاکید ویژه ایشان قرار دارد و همه ما باید اهتمام ورزیده و برای گسترش بیشتر فرهنگ کتابخوانی تلاش کنیم و هرگونه هزینه در این حوزه باعث کاهش هزینه های بعدی در آسیب های اجتماعی خواهد بود.

محمد حسین پارساییان معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد نیز در این نشست گفت: خوشبختانه طی برنامه ریزی انجام شده در دولت سیزدهم تعدادی از کتابخانه های عمومی مثل کتابخانه شهید بابایی زارچ که بیش از ده سال ازآغاز ساخت آن می گذشت و بلاتکلیف بود به اتمام رسید و اعتبارات بسیار خوبی برای این حوزه در سراسر استان مشخص شده و در حال انجام است .

مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان یزد نیز در این نشست گفت: ۳۰۰ کتابدار از کوچک ترین بخش های استان تا مرکز استان با حداقل امکانات در حال خدمت رسانی به مردم هستند و نگاه به کتابخانه های عمومی تغییر یافته و از امانت کتاب و قرائت خانه عوض شده است.

محمد محسن رفیعی افزود: در کتابخانه هایی مثل کتابخانه مرکزی یزد با رویکرد جدید بیش از ۳۰ خدمت در حال انجام است و بجز تئاتر و موسیقی بقیه فعالیت های فرهنکی در کتابخانه های عمومی انجام می شود و جای بسی خوشحالی است که نهاد کتابخانه های عمومی در این امور پیشگام کشور است .

وی ادامه داد: در استان ۱۱۲ کتابخانه فعالیت دارد همچنین امسال ۵ برگزیده کشوری از بین کتابداران استان یزد هستند و بیش از ۶ هزار نفر از شهروندان یزدی از کلاسهای اوقات فراغت تابستانی کتابخانه های عمومی استان بهره مند شدند .

مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان یزد گفت: جشن پیوند آسمانی نیز با حضور استاندار در فضای باز کتابخانه مرکزی یزد برگزار شد و برگزاری برنامه های متعدد فرهنگی و نشست های نقد کتاب را در اکثر کتابخانه های عمومی شاهد بودیم و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.

در این نشست در مورد تعدادی از طرح های در دست اقدام کتابخانه های عمومی استان یزد تصمیم گیری شد .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha