«تیمور بلینی» روز چهارشنبه به ایرنا افزود: طی سالجاری با تلاش کارکنان منابع طبیعی ۲۹ فقره خلع ید عملی شامل قلع بنا، رفع تصرف و اعاده به وضع سابق به مساحت ۲۶/۵ هکتار در حوزه شهرستان کرمانشاه انجام شد و همچنان باقدرت در مقابل متجاوزین به عرصههای منابع طبیعی خواهیم ایستاد.
وی اظهار کرد: حافظان انفال در راه حفظ، احیا و توسعه منابع طبیعی از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد و با متخلفین که در خفاء و به دور از چشم متولیان منابع طبیعی اقدام به کشت و تصرف در عرصه های منابع ملی میکنند برخورد قانونی خواهند کرد.
بلینی گفت: باتوجه به وسعت عرصههای منابع طبیعی از تمامی دوستداران طبیعت و مردم به عنوان بازوان توانمند ادارات منابع طبیعی تقاضا داریم در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تصرف عرصههای منابع طبیعی با شماره تلفن امداد جنگل و مرتع ۱۵۰۴ و ۱۳۹ تماس گرفته تا مامورین یگان حفاظت منابع طبیعی در سریعترین زمان ممکن در محل حاضر و با متخلفین برخورد قانونی کنند.
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه ۲ میلیون و ۴۹۹ هزار هکتار مساحت دارد که ۷۰ درصد آن را عرصههای منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.
سه منطقه حفاظت شده در استان کرمانشاه شامل منطقه حفاظت شده بیستون که ۵۴ هزار هکتار است، بوزین و مرخیل در پاوه ۲۳ هزار هکتار و قلاجه هم حدود ۴۳ هزار هکتار است، وجود دارد.
یک پناهگاه حیات وحش بیستون نیز در منطقه ورمنجه در جاده سنندج و در مجموع چهار منطقه شکار و تیراندازی ممنوع به مساحت ۱۶۱ هزار هکتار در استان وجود دارد.
نظر شما