مجید سلحشور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه بخشی از کار در دولت قبلی انجام شده اما پس از آن بهطور کامل رها شده بود، اظهار کرد: این طرح بیمارستانی در دولت مردمی باتوجه ویژه استاندار هرمزگان مجدد احیا شد و افزونبر ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در سال گذشته به آن اختصاص یافت.
معاون استاندار هرمزگان اضافه کرد: سرعت اجرای طرح بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی میناب خوب بوده و رو به اتمام است که امید میرود تا پایان سالجاری برای بهرهبرداری و استفاده مردم حوزه شرق هرمزگان آماده شود.
سلحشور خاطرنشان کرد: دومین بیمارستان میناب که پس از تکمیل مرکزی برای درمان ساکنان حوزه شرق استان خواهد شد و برای آموزش دانشجویان رشتههای پزشکی نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
شهرستان میناب در ۹۰ کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان با بیش از ۳۰۰ هزار نفر جمعیت هماکنون دارای یک بیمارستان با ۹۵ تختخواب بوده که با بهرهبرداری از بیمارستان جدید که در سال ۹۷ کلنگ زنی شده بود، تعداد تختهای آن به ۲۵۵ تخت میرسد.
در حال حاضر بیماران حوزه شرق هرمزگان (از منطقه کمبکی و آبکوهی در شرقیترین منطقه هرمزگان با فاصله ۴۹۹ کیلومتر) باید برای دریافت بسیاری از خدمات درمانی تخصصی مسافتهای طولانی را طی کرده و خود را به بندرعباس برسانند که با توجه به شرایط جادههای هرمزگان و وجود شترهای سرگردان در این منطقه کاری مخاطره آمیز است.
دولت سعی دارد با تکمیل زیرساختهای حمل و نقلی و ساماندهی شترهای سرگردان از مشکلات مردم این منطقه بکاهد و از طرفی نیز ایجاد زیرساختهای پالایشی و توسعهای در شرق هرمزگان ضرورت ایجاد زیرساختهای درمانی و ایجاد روشهای حمل و نقلی دیگر همچون ریل را برای ارزان و ایمنتر کردن سفر در این مسیرهای ترانزیتی ساحلی را افزایش داده است.
مهدی دوستی استاندار هرمزگان نیز اذعان دارد: مسافت بسیار شرقیترین تا غربیترین نقطه این استان برای فردی که در منطقهای همچون لیردف جاسک نیازمند خدمات درمانی در بندرعباس میشود، چالشی مهم بوده و باید مسافت ۴۰۰ کیلومتری بین این ۲ نقطه را با خودرو بپیماید که خطر تلفات نیز در طول این مسیر وجود دارد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز رفع مشکل کمبود پزشک را تربیت نیروهای پزشک و متخصص بومی در منطقه دانسته است که مجوز فعالیت دانشکده پزشکی هم در این راستا برای شهرستان میناب صادر شده است.
نظر شما