دکتر غلامعلی جاودان روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا، با اشاره به ساخت چهار پروژه بزرگ بیمارستانی در هرمزگان افزود: پروژههای بیمارستانی شامل بیمارستان ۱۱۲ تختخوابی تخصصی و فوق تخصصی کودکان بندرعباس، کلان بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس، ۱۶۰ تختخوابی میناب و ۷۸ تختخوابی توسعه بیمارستان فارابی بستک است که با تکمیل و راهاندازی آنها ۸۸۱ تخت جدید به ظرفیت بیمارستانی استان برای خدماتدهی به بیماران اضافه میشود.
وی بیان کرد: درحال حاضر مراحل ساخت بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی ۱۱۲ تختخوابی کودکان بندرعباس به پایان رسیده و آماده افتتاح در دور دوم سفر رییس جمهور است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: این بیمارستان با زیربنای ۹ هزار و ۵۰۰ مترمربع، شامل اورژانس، آزمایشگاه، تجهیزات تصویربرداری، اتاقهای عمل، بخشهای مراقبتهای ویژه و بخشهای بستری است که هزینه احداث ساختمان آن از محل مسوولیتهای اجتماعی شرکت پالایش نفت بندرعباس با اعتباری حدود ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال تامین شده و با هزینه کرد یکهزار و ۱۰۰ میلیارد ریال از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان به زودی آماده خدمت رسانی به مردم خواهد شد.
جاودان یادآورشد: بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس نیز که قرار است به نام «شهدای هرمزگان» نامگذاری شود، پایان سال ۹۰ یعنی حدود ۱۰ سال پیش عملیات اجرایی آغاز شد که این پروژه در سال ۹۹ ابتدای دولت سیزدهم حدود ۳۰ درصد، درسال ۱۴۰۰ حدود ۵۰ درصد و هماکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی درحال تکمیل است و در صورت تامین منابع مالی تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسد.
وی همچنین به بیمارستانهای میناب و بستک اشاره کرد و گفت: بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی میناب در سال ۹۹ حدود ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت که هماکنون پیشرفت آن به بیش از ۶۵ درصد رسیده و پیش بینی شده است تا پایان امسال آماده بهرهبرداری شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان یادآورشد: این طرح بیمارستانی به عنوان دومین بیمارستان میناب در دولت مردمی باتوجه ویژه استاندار هرمزگان مجدد احیا شد و حدود یکهزار میلیارد ریال در سال گذشته به آن اختصاص یافت.
وی یادآورشد: کار توسعه بیمارستان فارابی بستک نیز با ظرفیت ۷۸ تخت نیز به پایان رسیده و آماده بهرهبرداری است.
جاودان اضافه کرد: در خصوص ساخت دانشکده علوم پزشکی بندرلنگه و دانشکده علوم پزشکی میناب، با توجه به اخذ مجوز تاسیس این دانشکده ها از وزارت بهداشت، عزم جدی برای شروع فرآیند ساخت این پروژهها در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و مقامات استانی و شهرستانی وجود دارد.
وی ابراز کرد: ۱۷۷ مرکز جامع سلامت، ۶۱۸ خانه بهداشت، ۱۲۳ پایگاه سلامت شهری فعال و ۱۲ پایگاه مراقبت مرزی تحت فعالیت علوم پزشکی هرمزگان بوده که در کنار بیمارستانها به مردم استان به خصوص روستائیان خدمت ارائه می دهند.
هماکنون ۲ هزار و ۸۳۵ کادر پرستاری، ۳۲۵ متخصص و فوق تخصص، بیش از یکهزار و ۳۰۰ بهورز و مراقب سلامت و ۴۹۳ پزشک عمومی و دندانپزشک نیز در استان هرمزگان فعالیت دارند.
نظر شما