بیمارستان بوعلی در لیست ناایمن‌ها/وزارت بهداشت ایمن‌سازی را جدی بگیرد

تهران - ایرنا - رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بیمارستان بوعلی در لیست ساختمان‌های ناایمن قرار دارد، از وزارت بهداشت و درمان خواست تا نسبت به ایمن سازی بیمارستان‌ها اقدامات لازم و عملی را برنامه‌ریزی و اجرا کند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از شورای اسلامی شهر تهران؛ شصتمین جلسه کمیته ایمنی و مدیریت بحران به منظور دستیابی به شهر ایمن در منطقه ۱۳ شهرداری تهران برگزار شد.

مهدی بابایی‌ رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران در این جلسه درباره وضعیت ساختمان‌های ناایمن این منطقه اظهارداشت: ۲ ساختمان بحرانی و ۶۵ ساختمان پرخطر در این منطقه وجود دارد که بیمارستان فجر و بیمارستان بوعلی از جمله ساختمان های بحرانی این منطقه هستند.

وی با بیان اینکه لیست ساختمان‌های ناایمن اعلام شده به ناایمنی ساختمان‌ها از نظر حریق اشاره دارد، افزود: بیمارستان فجر از نظر ناایمنی حریق به زودی از حالت ناایمن خارج می‌شود اما برای بیمارستان بوعلی برغم مکاتبات و اخطارها اقدام خاصی انجام نشده است.

بابایی، با بیان اینکه وجود انبار و دپوی نامناسب کالا در این بیمارستان از سوی کارشناسان ایمنی گزارش شده است، تأکید کرد: این بیمارستان که ۱۵۳ هزار متر مربع وسعت دارد، ۶ بار اخطار دریافت کرده و در مالکیت دانشگاه آزاد اسلامی است.

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه بسیاری از بیمارستان‌ها از وضعیت ایمنی مناسبی برخوردار نیستند به حادثه سینا اطهر اشاره کرد و از وزارت بهداشت و درمان خواست نسبت به ایمن سازی بیمارستان ها اقدامات لازم و عملی را برنامه ریزی و اجرا کند.

بابایی با بیان اینکه در حوزه ایمنی بیمارستان‌ها باید دادستان ورود کند، گفت: در صورت عدم برنامه ریزی مناسب برای ایمن سازی بیمارستان‌ها، طی مکاتباتی خواستار ورود دادستان می‌شویم.

ضرورت ارایه آموزش های ایمنی در مدارس و مساجد پایتخت
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران همچنین با تاکید بر نقش مدارس و مساجد در توسعه دانش ایمنی در بین خانواده‌ها اظهار داشت: ضرورت ارایه آموزش‌های لازم برای داشتن شهر ایمن وجود دارد و آموزش‌های ادامه‌دار، باید در اماکنی از جمله مدارس و مساجد ارائه شود.

وی پیشنهاد کرد که با هماهنگی‌های لازم با آموزش و پرورش شهر تهران و مرکز رسیدگی به امور مساجد، آموزش‌های لازم توسط کارشناسان ایمنی در این ۲ مکان ارائه شود.

تقویت گروه‌های دوام در مناطق
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت تقویت گروه‌های دوام در مناطق شهر تهران نیز تاکید کرد و گفت: پایگاه‌هایی برای گروه‌های دوام در سراهای محلات ایجاد شود تا شاهد رشد و توسعه آموزش‌ها در محلات باشیم.

وی افزود: ظرفیت گروه‌های دوام، ظرفیت بسیار مناسبی است که در سال های گذشته مغفول مانده و باید احیا شود.

گروه دوام -داوطلب واکنش اضطراری محله- گروه هایی از شهروندان داوطلب آموزش دیده هستند که برای فعالیت در مراحل مختلف چرخه مدیریت بحران محله، سازماندهی شده‌اند.

توجه به حوزه HSE (بهداشت وایمنی و محیط زیست)
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران در این‌ جلسه خواستار رسیدگی به حفاظ‌ها و میله‌های قنات‌ها در سطح مناطق شد و حادثه سقوط یک کودک در قناتی در منطقه ۱۵ را یادآوری کرد.

وی افزود: رعایت HSE، حوادث جدی و مرگ آفرین در مناطق را کاهش می‌دهد و می‌توانیم در دستیابی به شهرِایمن موفق عمل کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha