به گزارش خبرنگار ایرنا، "سید احسان عسکری" سه شنبه شب در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در یاسوج، اظهار کرد: مشکلات این طرح گردشگری در مرکز پیگیری و قرار شده که رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور سفری در حدود ۲۰ روز آینده به استان داشته باشند.
وی افزود: با بازدید و بررسی طرح پارک بزرگ جنگلی، طبیعی و گردشگری یاسوج با حضور مسوولان کشوری مشکلات آن رفع و تعیین تکلیف خواهد شد.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: در سالهای گذشته دست درازی های بسیاری به منابع طبیعی و جنگلهای استان شده که اکنون قوانین سفت و سخت تری برای ممانعت از این کار پیچیده شده است.
فاز نخست این طرح در سفر دور دوم رئیس جمهور به این استان کلنگ زنی شد و قرار است ۲۵ درصد مبلغ سرمایه گذاری آورده سرمایه گذار باشد.
طولانی ترین زیپ لاین دنیا قرار است در این طرح گردشگری به طول سه هزار و ۵۰۰ متر ساخته شود و یکی از هیجان انگیزترین مکانهای گردشگری در جنوب کشور و حتی خاورمیانه خواهد شد.
طول پل معلق شیشه ای در این طرح ۳۸۵ متر خواهد بود که طولانی ترین پل کشور محسوب می شود.
تله کابین یاسوج به طول ۱.۸ کیلومتر است که فاز توسعه آن تا ۵.۵ کیلومتر هم ادامه پیدا می کند.پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال مبلغ سرمایه گذاری این طرح هست و ۲۵۰ نفر اشتغال دارد.
این استان که با حدود ۱۶هزار کیلومتر مترمربع بین استانهای فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، خورستان واقع شده بیش از ۲ هزار اثر تاریخی دارد که بیش از ۷۰۰ اثر آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
کهگیلویه و بویراحمد همچنین دارای ۱۴منطقه نمونه و ۱۱روستای هدف گردشگری، ۱۷ اردوگاه رفاهی، یک شهر هدف منطقه ویژه گردشگری و چهار کمپینگ اقامتی است.
دشتک دیل، قلات گناوه، پادوک و سد کوثر در گچساران، برم الوان شهرستان بهمئی، موگرمون لنده، طسوج در شهرستان چرام، قلعه دیشموک، کمر دوغ درکهگیلویه، شلال دان باشت، ماه پرویز، کاکان و سقاوه بویراحمد از جمله مناطق نمونه گردشگری تعریف شده در کهگیلویه وبویراحمد هستند.
حوزه گردشگری با برخی مشکلات زیرساختی و البته سوءتدبیرها در طول سالیان متمادی نیز موجه بوده است.
مشکلاتی که شاید در نگاه نخست کوچک و یا کم اهمیت جلوه کند و به صورت ریسمان های نازک به نظر برسند اما وقتی آنها را کنار هم گذاشت تبدیل به چالش های بزرگ تر و در عین حال ریسمان های محکم و در هم تنیده و با گره های کوری خواهند شد که بازکردن آن نیازمند تحمل هزینه های بیشتری خواهد بود.
بخش گردشگری به عنوان یکی از ظرفیت های بالقوه و محور اصلی توسعه این استان باید از حالت انفعالی خارج و به یک کانون فعال، پویا، موثر و امیدآفرین در راستای ایجاد اشتغال، کسب درآمد و شکوفایی همه جانبه استان تبدیل شود.
کارشناسان حوزه صنعت گردشگری معتقدند که یکی از راهکارهای اساسی در تحقق این مهم تهیه و تدوین سند جامع گردشگری است.
نظر شما