به گزارش ایرنا از روابط عمومی دادگستری کل استان اردبیل، جهانگیر جوانمرد روز چهارشنبه در جمع کارشناسان اورژانس اجتماعی در کارگاه آموزشی مداخله در خودکشی در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: با توجه به اعلام مسئولان ذیربط علاوه بر افزایش آمار خودکشی در استان متاسفانه با کاهش سن در این پدیده هم مواجه هستیم.
وی برگزاری کارگاههای تخصصی با استفاده از اساتید مجرب را فتح بابی موثر در این مقوله و پیشگیری از وقوع آن دانست.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با اشاره به ظرفیت بسیار گسترده فضای مجازی ، تولید محتواهای مناسب در جهت پیشگیری از خودکشی توسط کارشناسان مجرب در آموزش و پرورش در کنار استفاده از ظرفیتهای رسانه برای تهیه و پخش برنامههای مناسب را از راههای کاهش خودکشی ذکر کرد و افزود: تشکیلات قضایی استان آماده هرگونه همکاری با ارگانهای ذیربط برای اقدام موثر در کاهش این آمار است.
پیش از این معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی - درمانی استان اردبیل هم خواستار همکاری بین بخشی و آگاه سازی عمومی برای در مواجهه با این پدیده شده بود.
دکتر محمد جعفرزاده در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: اهمیت پیشگیری از خودکشی در قالب همکاریهای بینبخشی از طریق آگاهسازی عمومی و حمایتیابی به دلیل چند عاملی بودن مساله خودکشی حائز اهمیت است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل اضافه کرد: نکتهای که برای عملیاتی کردن آن هم نیازمند اعتقاد و باور دروازهبانان سلامت و هم نیازمند سواد و آگاهی آنها برای اقدام موثر و دوری از برچسبزنی هستیم.
به گفته دکتر جعفرزاده در بخش آموزش همه ظرفیتها از جمله سازمان بهزیستی، آموزش و پرورش و رسانهها میتوانند در پیشگیری و مقابله با آسیبهای اجتماعی و خودکشی کمک کننده باشند.
نظر شما