به گزارش ایرنا و به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر بهرام عیناللهی روز پنجشنبه در جریان بازدید از ایستگاههای سلامت و پایگاههای اورژانس ۱۱۵ مستقر در مسیر پیادهروی زائران پیاده رضوی، افزود: تعدادی دیگر از نیروهای پزشکی و درمانی نیز در داخل و اطراف حرم مطهر رضوی برای خدمترسانی به موقع حضور دارند.
وی با اشاره به اینکه ۱۲۵ ایستگاه سلامت با بیش از ۳۵۰ نیروی متخصص در مسیر پیادهروی زائران پیاده امام رضا(ع) فعال شده است، ادامه داد: همچنین ۲ بیمارستان صحرایی در طول مسیر و یک کانکس بیمارستانی در محدوده حرم مطهر رضوی و نیز ۲۵ تیم واکنش سریع در این مکان مقدس برای خدمترسانی لازم به عزاداران رضوی فعال شده است.
وزیر بهداشت با بیان اینکه ۲۶۸ آمبولانس متعلق به خراسان رضوی و ۶۰ آمبولانس از دیگر استانها در مسیر زائران پیاده رضوی مستقر هستند، اظهار داشت: اتوبوس آمبولانسها ابتکار دولت بوده که قابلیت پذیرش ۱۳ بیمار را دارد و خدماتی همچون احیا، نوار قلب، شوک و بستری بیمار را ارائه میدهند و در مجموع ۱۵ دستگاه اتوبوس آمبولانس در مسیر پیادهروی زائران پیاده رضوی مستقر شده است.
دکتر عین اللهی افزود: ابتکار خوب دیگر استفاده از «موتورلانس» در جادهها بوده که سرعت خدماترسانی را افزایش داده و در کنار آن امدادرسانی فوری به بیماران نیازمند خدمات بیمارستانی توسط پنج بالگرد فراهم است.
وی ادامه داد: همچنین در بحث نظارتهای بهداشتی هم ۷۵۰ نیروی بهداشتی در طول مسیر حرکت زائران پیاده مستقر هستند و نظارت لازم بر غذای طبخ شده و توزیعی به زائران پیاده را دارند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: بسیاری از نیروهای حوزه سلامت از عراق مستقیم به مشهد آمدند که پس از خدمترسانی به زائران پیاده حسینی به زائران پیاده رضوی خدمترسانی کنند.
به گزارش ایرنا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته به منظور بررسی و بازدید از خدمات و فعالیت های موکب ها، مراکز درمانی و بیمارستان ها و ایستگاه های سلامت و سایر واحدهای خدمات دهنده در ایام پایانی ماه سفر در راستای ارایه خدمات با کیفیت به زایران رضوی در دهه پایانی ماه صفر در مشهد حضور یافت.
نظر شما