سمیرا مظاهری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این مبتلایان از سن چهار تا ۱۵ سال و در سطوح مختلف از خفیف تا شدید هستند.
وی ادامه داد: مرکز توانبخشی اوتیسم ماندگار از سال ۹۸ با پذیرش ۱۶ کودک مبتلا کار خود را آغاز کرد.
مدیر مرکز توانبخشی اوتیسم ماندگار در خمین ادامه داد: ظرفیت پذیرش این مرکز ۵۰ نفر است و با توجه به شیوع اوتیسم، انتظار افزایش مبتلایان وجود دارد.
مظاهری اظهار کرد: تردد مبتلایان به اوتیسم همراه والدین به این مرکز یکی از موانع حضور آنها است، چرا که برخی از مبتلایان به اوتیسم پذیرش شده از شهرهای همجوار و مناطق روستایی خمین هستند.
وی با بیان اینکه اوتیسم معلولیت همراه با چند اختلال است، افزود: از مسئولان شهرستان انتظار است نگاه ویژهای به این نوع معلولیت داشته باشند و در کنار وام حمایتی، سرویسهایی برای تردد مبتلایان به اوتیسم در نظر گیرند.
مدیر مرکز توانبخشی اوتیسم ماندگار در خمین اضافه کرد: آگاهی بخشی مسئولان سبب کمک مستمر خیرین به این بیماران میشود.
مظاهری با تاکید بر آگاهسازی جامعه، اظهار کرد: اوتیسم در حال شیوع است و ترس از اَنگ جامعه و تردد و هزینهها موجب مراجعه نکردن خانوادهها به مرکز برای بهرهمندی از خدمات اجتماعی و آموزشی میشود.
وی گفت: همکاری دانشکده علوم پزشکی، آموزش و پرورش، بهزیستی و شهرداری راهکار رفع این موانع است.
در مرکز توانبخشی اوتیسم ماندگار خمین، ۹ نفر شامل سه مربی رفتاری، یک گفتار درمان، یک کار درمان، یک مادریار، یک مربی هنری، یک مربی ورزشی و یک نیروی خدمات به مبتلایان اوتیسم خدمات ارایه میدهند.
نظر شما