به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد شکیبی نسب روز جمعه در بازدید از روند عملیات پاکسازی آبهای گناوه از آلودگی نفتی اظهار کرد: با جداسازی گل و لای رسوب شده روی لوله نفت، همچنان عملیات یافتن نقطه نشت نفت جهت انسداد محل آن در حال انجام است.
وی بیان کرد: مدفون بودن خط لوله در عمق چهار متری از سطح بستر و دید کم جهت انجام عملیات، از جمله عوامل عدم انسداد سریع محل نشت نفت در خط لوله گناوه - خارگ است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: با توجه به نقش حاکمیتی و هماهنگی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در آبهای این استان، با پیگیریهای انجام گرفته تیم غواصی شرکت نفت فلات قاره با تجهیزات کامل به همراه شناور مجهز جهت سرعت بخشیدن به عملیات وارد منطقه شده است.
شکیبی نسب ادامه داد: در ۲۶ روز اخیر در تمام روزهایی که امکان تردد دریایی وجود داشته نسبت به انجام عملیات مقابله با آلودگی نفتی اقدام شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان کرد: شناورهای خلیج فارس۳، هادی ۵،پایش ۲، پایش ۱،آزادی ۳، آزادی ۴،ماکان، کربلا، بارج پاک بوم ۵ و بارج پاک بوم ۶ از جمله شناورهای این سازمان در استان هستند که تاکنون در عملیات مقابله با آلودگی های نفتی در آبهای گناوه مشارکت فعال داشتند.
شکیبی نسب ادامه داد: در این عملیات از ظرفیت بندر امام خمینی (ره) نیز برای سرعت بخشی به عملیات مقابله با آلودگی نفتی کمک گرفته شده است.
وی افزود: به علت عدم انسداد کامل محل نشت نفت در روزهای اخیر عملیات مقابله با آلودگی بسیار زمانبر و طاقتفرسا شده، از این رو انتظار می رود مجموعه نفت با سرعت بیشتری نسبت به انسداد محل نشت نفت حداکثر تا چهار روز آینده اقدام کند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان کرد: این سازمان در چنین مواردی نقش هماهنگی دستگاه های متولی و مشارکت فعال برای بسیج امکانات و ظرفیت ها برای مقابله با آلودگی دارد که این نقش در موضوع آلودگی نفتی در آبهای گناوه به صورت تمام و کمال محقق شده است.
نظر شما