امام‌جمعه اهل‌سنت میرجاوه: شهید هاشمی دنبال نام و نشان نبود

کرمان- ایرنا- امام جمعه اهل‌سنت میرجاوه در سیستان و بلوچستان با ذکر ویژگی‌های شخصیتی شهید حمیدرضا هاشمی فرمانده وقت اطلاعات سپاه این استان گفت: شهید هاشمی هیچگاه و در هیچ رویکرد اخلاقی و شخصیتی دنبال نام و نشان نبود.

مولوی عبدالرحیم ریگیان پور روز شنبه به مناسبت اولین سالگرد شهادت فرمانده وقت اطلاعات سپاه سلمان سیستان و بلوچستان که اهل استان کرمان بود، در گفت وگوی تلفنی با خبرنگار ایرنا استان کرمان افزود: شما سراغ هر فردی از اهل سنت و تشیع که شهید هاشمی را می شناخت بروید می گوید که فردی مخلص، عاشق نظام، ولایت و رهبری بود و دنبال تظاهر نبود.

شهید هاشمی هشتم مهرماه ۱۴۰۱ در جریان اغتشتشات زاهدان توسط عوامل تروریستی کوردل به شهادت رسید. وی متولد ۱۳۵۷ و اهل کرمان بود.

امام‌جمعه اهل‌سنت میرجاوه: شهید هاشمی دنبال نام و نشان نبود
شهید حمیدرضا هاشمی

امام جمعه اهل سنت میرجاوه در ادامه مصاحبه با بیان اینکه سابقه آشنایی وی با شهید هاشمی به اوایل دهه ۹۰ و شروع به کارش به عنوان خدمتگزار در سنگر امامت جمعه میرجاوه بر می گردد گفت: شهید بسیار انسان مخلصی بود، همچنین در مسئولیت و کاری که برعهده داشت بسیار حساسیت داشت.

مولوی ریگیان پور تاکید کرد: نکته قابل توجه اینکه شهید هاشمی هیچگاه دنبال ریا یا چیزی برای شخص خودش نبود؛ بسیار ولایی و خدایی بود.

وی گفت: اگر بخواهیم صفات نیکو در وصف یک پاسدار و بسیجی مخلص واقعی را بیان کنیم، هرچه صفت هست را باید درباره شهید هاشمی به کار ببریم زیرا یک پاسدار واقعی بود.

مسئولیت امنیتی داشت اما هرکاری می کرد

امام جمعه اهل سنت میرجاوه در ادامه با بیان اینکه شهید هاشمی فراتر از مسئولیت کار می کرد و به مسائل خیلی عمیق می نگریست گفت: بارها مشاهده می کردیم که آنقدر دید بلند و فکر وسیعی در کارشان داشت که حتی بسیار فراتر از مسئولیت سازمانی کار می کرد و اولویت و دغدغه حل مشکلات مردم را داشت.

مولوی ریگیان پور گفت: شهید هاشمی مسئولیتی اطلاعاتی و امنیتی داشت، اما ما بارها می دیدیم که برای حل مشکلات مردم هر کاری حتی فرای مسئولیت سازمانی خود کار می کرد.

به گفته وی، بسیاری از کارهایی که شهید هاشمی در سیستان و بلوچستان انجام می داد در حوزه مثلا شهرداری یا دیگر ادارات بود، اما وی برای حل مشکلات مردم چه تشیع و چه تسنن کوتاهی نداشت و فکر نمی کرد که مسئولیت سازمانی اش کجاست و چیست، لذا در هماهنگی با دیگر سازمان ها فعالیت ها را پشتیبانی می کرد یا برخی مواقع خودشان اقداماتی که فراتر از حیطه سازمانی‌شان بود را به سرانجام می رساندند.

وی گفت: شهید هاشمی رابطه و تعلقات خاصی به سران طوایف و علمای اهل سنت داشت؛ تعلقات خاصی نسبت به مسائل بلوچ ها و اهل سنت داشت و برای حل مشکلات در این عرصه ها خیلی عمیق کار می کرد و اثرگذار بود.

مولوی ریگیان پور اظهارداشت: در وصف شخصیت و نحوه عملکرد این شهید بزرگوار همین نکته بس که خیلی ها باآنکه ایشان را از نزدیک ندیده بودند، اما وی را می شناختند و به وی ارادت داشتند؛ در حوزه جنوب شرق کشور نزد مردم خیلی آوازه داشت زیرا دنبال حل گرفتاری های مردم بود.

وی با بیان اینکه حسن شهرت شهید هاشمی بین مردم بلوچ، اهل سنت و تشیع به سادگی به دست نیامده بود ، اظهارداشت: اکثر سران طوایف با وی ارتباط خوبی داشتند و با نیکی از وی یاد می کنند.

مولوی ریگیان پور با بیان اینکه شهید هاشمی بی تکلف با همگان ارتباط برقرار می کرد تصریح کرد: این شهید بزرگوار بسیار مردمی بود و هم و غم مردم را داشت؛ به کارش نیز عشق می ورزید.

وی بیان کرد: آنطور که ما می دیدیم، چندین ماه می آمد اینجا کار می کرد و حتی دیر به دیر نزد خانواده می رفت زیرا بسیار به کارش علاقه داشت و می خواست مشکلات منطقه را با اولویت حل کند.

زمان شناس و مردم شناس

امام جمعه اهل سنت میرجاوه با بیان اینکه شهید هاشمی زمان شناس و مردم شناس بود اظهارداشت:از شخصیت و مدیریتی برخوردار بود که بین طوایف و علما جایگاه پیدا کرده بود و سخن و عملکردش اثرگذار و نافذ بود.

وی با بیان اینکه همه این صفات نیکو در حالی بود که وی در سن جوانی قرار داشت، درباره دلایل این چنین شخصیتی در سنین جوانی گفت: معنویت و فنا بودن در مسیر الهی از دلایل مهم بود.

مولوی ریگیان پور گفت: به علت همان معنویت ایشان بود که خود را خادم مردم تصور می کرد و همین روحیه، انسان را ماندگار می کند.

قرار است مراسم سالگرد شهید هاشمی دهم مهرماه جاری در حسینیه ثارالله شهر کرمان برگزار شود.

به گزارش ایرنا در معرفی خلاصه سردار شهید سید حمید رضا هاشمی آمده که وی سال ۱۳۷۶ در حالی که تنها ۱۸ سال داشت ازدواج کرد و همزمان در رشته مهندسی کامپیوتر در داشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی و سپس در واحد نجف آباد مشغول به تحصیل شد.

امام‌جمعه اهل‌سنت میرجاوه: شهید هاشمی دنبال نام و نشان نبود

پس از اتمام تحصیلات و اخذ مدرک کارشناسی در دی ماه ۱۳۸۲ به دلیل علاقه فراوان وارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد. این علاقه از دوران کودکی و با الگوگیری از پسر عمه شهیدش سید علی موسوی در وی شعله ور شده بود، کسی که بعد ها نام سازمانی خود را با الهام از وی انتخاب کرد.

شهید هاشمی در نوجوانی با عضویت فعال در پایگاه های بسیج این مسیر را با توانمندی و علاقه فراوان تا زمان حضور رسمی در سپاه پاسداران ادامه داد.

سپس وی مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته اطلاعات استراتژیک از دانشگاه امام حسین (ع) دریافت کرد و سال ۹۰ تحت فرماندهی سردار شوشتری در زاهدان مشغول به خدمت شد.

پس از آن حدود یک سال در بندر عباس و سپس به تهران منتقل شد؛ بعد از چهار سال دیگر با سمت فرماندهی اطلاعات به زاهدان بازگشت و تا زمان شهادت به مدت هشت سال در این سمت مشغول به خدمت بود.

پیکر شهید بنا به وصیت وی مبنی بر مجاورت با مزار سید الشهدای جبهه مقاومت- حاج قاسم سلیمانی- و دیگر همرزمان بسیجی شهیدش در گلزار شهدای شهر کرمان به خاک سپرده شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha