مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی در حاشیه این افتتاح به خبرنگار ایرنا، گفت: این اقامتگاه با حجم سرمایهگذاری ۱۱۰ میلیارد ریال و مساحت ۵۶۶ متر مربعزیربنا در سه طبقه توسط بخش خصوصی بنا شد.
«مصطفی مرزبان» افزود: این اقامتگاه با هفت واحد، ظرفیت پذیرش ۵۰ نفر گردشگر را دارد.
وی بیان کرد: برای اجرای این طرح گردشگری ۳۰ میلیارد ریال وام نیز به سرمایهگذار پرداخت شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی ادامه داد: با افتتاح اقامتگاه بومگردی بام وفس، برای ۶ نفر فرصت شغلی مستقیم فراهم شد.
مرزبان افزود: ۱۰ تا ۱۲ اقامتگاه بومگردی با دریافت مجوز در سطح استان در حال ساخت است.
وی بیان کرد: متقاضیان برای تبدیل اماکن و یا خانه به اقامتگاه بومگردی، میتوانند با داشتن شرایط لازم برای دریافت مجوز از میراث فرهنگی اقدام کنند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی در ادامه گفت: مهاجرت از روستا به شهرهای بزرگ و کوچک و خالی شدن سکونتگاههای روستایی و تغییر سبک زندگی، از عواملی است که موجب شده به توسعه روستاها از طریق گردشگری اهمیت بیشتری داده شود.
مرزبان اظهار کرد: گردشگری روستایی راهحلی برای همه دردها، مسایل و مشکلات نواحی روستایی نیست اما یکی از شیوههایی است که ممکن است آثار مهم اقتصادی داشته باشد و منجر به مهاجرت معکوس، ایجاد اشتغال، توانمندسازی روستاییان و کاهش فقر شود.
وی عنوان کرد: توجه به ظرفیتهای بینظیر صنعت گردشگری برای رشد و توسعه مناطق روستایی، حفظ و پاسداشت آداب و سنن بیبدلیل روستایی، حمایت از پروژههای حفاظت محیطزیست و کمک به جوامع محلی روستاها برای حفظ و نگهداری از میراث فرهنگی و طبیعی منحصر به فرد ضروری است.
بیش از ۲ هزار اثر تاریخی، سیاحتی، مذهبی و فرهنگی در استان شناسایی شده که ۸۸۲ اثر آن در فهرست آثار ملی کشور ثبت ملی شده است.
نظر شما