به گزارش خبرنگار ایرنا، اعظم خطیبی روز یکشنبه در همایش علمی دومین کنگره هشت هزار شهید استان همدان اظهار کرد: ۴۱ اثر به علت نداشتن اسم، چکیده بودن و یا داشتن نواقص قابلیت بررسی نداشت.
وی اضافه کرد: ۲۱۳ اثر شامل ۲۸ مورد پذیرش سخنرانی و چاپ، ۵۲ مورد پذیرش پوستر و چاپ و ۳۰ مورد چاپ بوده و ۸۶ اثر نیز به علت نداشتن ساختار علمی رد شد.
وی بیان کرد: ۲۱ جامعه شناس و دارنده تحصیلات تکمیلی علوم سیاسی، علوم تربیتی، روانشناسی، جغرافیا، علوم معارف، علوم قرآنی، ارتباطات، رایانه و مدیریت با رتبه علمی استاد یاری و دانش یاری مقاله های ارسالی به دبیرخانه همایش را بررسی کردند.
خطیبی افزود: همایش علمی دومین کنگره هشت هزار شهید همدان دارای پنج محور شامل ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در فرهنگ عامه، هنر و ادبیات، اثر شهدای دفاع مقدس در عرصه های مدیریتی و اهداف و آرمان ها، جایگاه شهدا دفاع مقدس در گام دوم انقلاب اسلامی، نقش آفرینی اقشار مختلف در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تاثیر شهدا دفاع مقدس و حرم بر عرصه فرهنگی و تربیتی است.
رییس دانشگاه پیام نور مرکز همدان نیز در این همایش گفت: پژوهش در خصوص شهدا که جان خود را فدای این آب و خاک و حفظ ارزش ها کردند، ارزشمند است.
علی حسین محمد ظاهری افزود: رزمندگان در مناطق عملیاتی در شرایط جوی گرم یا سرمای بالا تلاش و مجاهدت کردند تا ما امروز در آرامش و آسایش مشغول کار و زندگی باشیم.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان نیز در این همایش گفت: انتقال فرهنگ ایثار و شهادت رسالتی است که شهدا به دوش ما گذاشتند.
سردار مظاهر مجیدی افزود: برگزاری کنگره ملی شهدا یک توفیق برای ماست تا قدمی هرچند کوچک برای پاسداشت مقام شهدا برداریم.
وی خاطرنشان کرد: زندگی، رفتار، کردار و وجود هر یک از هشت هزار شهید استان همدان برای ما می تواند الگو باشد.
نظر شما