محمدصادق کوشکی در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب ایرنا با اشاره به اغتشاشات سال گذشته اظهار کرد: اتفاقات سال گذشته، شورشی هدایتشده از سمت بیرون مرزها برای برهمزدن ثبات و امنیت کشور بود. این اتفاقات، نه یک جنبش اجتماعی و نه حتی یک انقلاب سیاسی بلکه یک آشوب هدایت شده از بیرون بود که کاهش سرعت کشور در مسیر دستیابی به اهدافش را دنبال میکرد.
وی افزود: با چنین دیدگاهی، دیگر تفاوت نمیکرد که خانمی در کشور فوت کند یا خیر، بلکه این آشوب تصمیمی بود که از سوی دشمنان و رقبای منطقهای ایران گرفته شد تا سرعت جمهوری اسلامی کاهش یابد.
این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه اولین درس رویدادهای سال گذشته شناخت کامل و جامع دشمنان بود تصریح کرد: نباید این حوادث را با مفاهیمی چون جنبش اجتماعی یا انقلاب سیاسی اشتباه گرفت. کوشکی با انتقاد از رویکرد تبلیغاتی برخی نیروها نسبت به اغتشاشات، تصریح کرد: برخی در داخل به این آشوبها به عنوان فرصت تبلیغات انتخاباتی نگاه میکردند. نگاه اینها به آشوبها نه امنیتی و مبتنی بر منافع ملی بلکه صرفا منطبق بر منافع سیاسی و جناحی بود.
وی با اشاره به نحوه برخورد با آشوبهایی نظیر حوادث سال گذشته ادامه داد: در مواجهه با چنین آشوبهایی ابتدا باید بازدارنده عمل کرد و اجازه وقوع نداد و در صورت وقوع نیز با استفاده از ابزارهای رسانهای، انتظامی و اطلاعاتی به سرعت وارد عمل شد. کوشکی تاکید کرد: برای برخورد با چنین آشوبهایی باید از قبل، برنامه داشت و تمرین کرد تا اجازه برهم خوردن ثبات، امنیت و آرامش جامعه به آشوبگران داده نشود.
وی درباره عوامل ناکامماندن آشوبها در ایران، با بیان اینکه آمریکاییها، اروپاییها، رژیم صهیونیستی و رقبای منطقهای ایران هیچ کدام به فکر براندازی جمهوری اسلامی نیستند گفت: هیچکدام از قدرتهای خارجی که این آشوبها را طراحی و حمایت میکردند، در پی براندازی نبودند چون جمهوری اسلامی ایران به جایگاهی در منطقه و جهان رسیده که امکان براندازی آن وجود ندارد.
کوشکی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران که در هشت سال جنگ تحمیلی و در برابر دشمنی مانند صدام، سرنگون نشد چرا باید با تعدادی آشوب خیابانی سرنگون شود؟ براندازی، دروغی بزرگ برای تشویق حضور مستمر شهروندانی بود که فریب آشوب را خوردند.
وی همچنین درباره همپیمانی شکننده گروههای مخالف جمهوری اسلامی گفت: مشکل اصلی مخالفان جمهوری اسلامی این است که اعتقادی به دموکراسی ندارند. هرکدام از این افراد و گروهها، دیکتاتورهایی هستند که ضرورتی برای توافق با سایر براندازان و معارضان جمهوری اسلامی نمیبینند. این استاد دانشگاه تاکید کرد: وجود روحیه دیکتاتوری در تکتک این افراد، سبب شده تا امکان همگرایی و تجمع را از دست بدهند.
نظر شما