استاندارد قصرشیرین هفت هزار نمونه‌برداری مواد سوختی ترانزیت انجام داد

قصرشیرین - ایرنا - مسئول معاونت استاندارد شهرستان های غربی استان کرمانشاه گفت: از ابتدای امسال تاکنون هفت هزار مورد نمونه برداری از مواد سوختی عبوری (ترانزیت) توسط این معاونت انجام شده است.

« آذرخش جوادی » روز سه شنبه با حضور در دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی قصرشیرین ضمن تشریح اهمیت استاندارد افزود: معاونت استاندارد قصرشیرین با تحت پوشش دادن شهرستان های گیلانغرب، سرپل ذهاب، دالاهو و قصرشیرین به مردم این شهرستان ها خدمات مختلفی ارائه می کند که بازرسی از واحدهای عرضه کالا و یا فروشگاهها در سطح بازار در قالب طرح طاها از جمله این خدمات است.

وی اظهار کرد: این بازرسی ها در زمینه اوزان، برچسب انرژی، علامت استاندارد، تاریخ مصرف و کدهای ۱۰ رقمی استاندارد از واحدهای صنفی صورت گرفته است.

مسئول معاونت استاندارد شهرستان های غربی استان کرمانشاه گفت: اجرای طرح طاها با انجام بازرسی های مستمر در جهت شناسایی کالاهای فاقد استاندارد، فاقد کد و تاریخ مصرف گذشته با همکاری اداره صنعت، معدن و تجارت، اصناف و اداره کل استاندارد در حال اجراست.

جوادی ادامه داد: همچنین صحت سنجی فلزات گرانبها و بازدید از فروشگاه های عرضه طلا و مصنوعات فلزی از دیگر وظایف معاونت استاندارد قصرشیرین است که در این خصوص ۶۷ مورد بازرسی در شهرستان های قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب صورت گرفته است.

وی افزود:از دیگر وظایف این معاونت همکاری با گمرکات و نظارت بر صادرات کالاهای تحت پوشش استاندارد اجباری در گمرکات خسروی، پرویزخان و سومار است.

جوادی ادامه داد:علاوه بر این ۵۰ واحد تولیدی تحت پوشش حوزه معاونت استاندارد قصرشیرین قرار دارد که نظارت بر این واحدها از وظایف این معاونت است.

او اضافه کرد: در یکسال گذشته ۲۱ مورد نمونه گیری از واحدهای تولیدی، ۶۷ مورد بازرسی از واحدهای عرضه مصنوعات فلزی، طلا و جواهرآلات و ۱۴۰ مورد بازرسی از وسایل توزین انجام شده است.

                                                            

وی گفت:شهروندان می توانند به منظور اطمینان از صحت پروانه کاربرد علامت استاندارد محصولات کد ۱۰ رقمی درج شده در زیر علامت استاندارد را به ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کنند و در صورت وجود مغایرت مراتب را از طریق شماره ۱۵۱۷ به واحد رسیدگی به شکایات اداره استاندارد اطلاع دهند.

مسئول معاونت استاندارد شهرستان های سرپل ذهاب و قصرشیرین اضافه کرد که استاندارد در خدمت امنیت مصرف کنندگان است و می توان با استفاده از کالاهای استاندارد داخلی گامی مهم در رونق تولید داخلی و اقتصاد کشور برداشت.

استان کرمانشاه در مجموع ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و در امتداد این مرز ۲ مرز رسمی و پنج بازارچه مرسی فعال است و سالانه بیش از سه میلیارد دلار کالا از این مرزها به خارج از کشور صادر می‌شود.

شهرستان مرزی قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت در غرب کرمانشاه، با عراق ۱۸۶ کیلومتر مرز دارد که در امتداد این مرز، ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد که مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این ۲ مرز انجام می‌شود.

مرز رسمی پرویزخان قطب اقتصادی غرب کشور و از مرزهای فعال است و ۴۵ درصد صادرات کالاهای غیر نفتی از کشورمان به کشور عراق از طریق این مرز صورت می‌گیرد.

هم اکنون عمده کالاهای صادراتی از مرز رسمی پرویزخان قصرشیرین با مناطق کردنشین عراق به ویژه شهرهای کلار، سلیمانیه، موصل، خانقین و کرکوک در بخش مرکزی این کشور انجام می‌شود.

مرز خسروی در ۲۰ کیلومتری قصرشیرین دارای بزرگترین پایانه زمینی بین المللی خاورمیانه است.

بخش سومار در فاصله ۹۰ کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است و با عراق ۸۶ کیلومتر مرز دارد. این بخش دارای ۲ شهر سومار و نفت شهر و ۱۳ روستا است.

بازارچه سومار در فاصله پنج کیلومتری شهر قرار دارد و فاصله این شهر با گیلانغرب ۶۷ کیلومتر است که در آن سوی مرز و در عراق، نزدیک ترین شهر به سومار، شهر مندلی از توابع فرمانداری بلدروز است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha