قاسمعلی فیروزی در گفتوگو با ایرنا درباره اعزام همسر فصیحی به بازیهای آسیایی هانگژو، اظهار داشت: او به عنوان خبرنگار به بازیها نرفت. کلا در بازیهای آسیایی کشورها با تعداد محدودی شرکت میکنند. هر کشوری محدودیت دارد و اجازه نمیدهند همه ورزشکاران و مربیان اعزام شوند.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا باید فدراسیون هزینه اعزام همسر فصیحی که یک خبرنگار است را بدهد، گفت: همسر فصیحی به عنوان مربی اعزام نشده است و در حد یک کمک مربی است. وی با هماهنگی فدراسیون و کمیته ملی المپیک با هزینه فدراسیون به بازیها اعزام و بیرون از دهکده برای او هتلی گرفتیم. فصیحی هم در یکسال گذشته در داخل سالن آسیا طلا و در قهرمانی آسیا نقره گرفته بود و همسر وی همواره همراه وی در مسابقات حضور دارد.
مسئول کمیته نوجوانان و جوانان فدراسیون دوومیدانی در واکنش به این موضوع که چرا فصیحی نتوانسته به نیمه نهایی بازیها برسد، خاطرنشان کرد: گاهی مواقع یک ورزشکار به یکباره نتیجه خوبی کسب نمیکند. نباید همه رسانهها به او هجوم بیاورند. رقابت در دو سرعت حساس است و اگر ورزشکار یک لحظه غافل شود، میبازد و به همین دلیل خیلی از قهرمانان خوب آسیا به مدال نرسیدند.
وی یادآور شد: حتی اگر همسر فصیحی را نمیبردیم جای او نمیتوانستیم دوومیدانیکاری را ببریم زیرا از ماهها قبل اسامی دوندگان داده شده بود. زهرا عرب رستمی هم که قرار بود به عنوان نفر سوم اعزام شود در قهرمانی آسیا از بین ۱۲ نفر، یازدهم شد و نمیتوانست برای اعزام به بازیها حقی برای خود قائل شود.
فیروزی گفت: در مورد همسر فصیحی فدراسیون تصمیم گرفته و اعزام وی درست بود زیرا ماهها کنار وی در مسابقات بود و از نظر روحی و روانی نقش مربی را برای وی بازی میکرد. اگر حمیده اسماعیلنژاد هم گفته که همسر وی مربی اوست به فدراسیون اعلام کند. ما که ندیدیم که همسر او به عنوان مربی کنار وی باشد. شاید در شهرستان به وی کمک میکند اما تا آنجایی که میدانیم مربی اسماعیلنژاد، رضا مقدم است.
نظر شما