۲۲ مهر ۱۴۰۲، ۱۰:۲۵
کد خبر: 85257499
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

راه‌اندازی مجهزترین دستگاه تشخیص بیماری‌های قلبی در بابل

ساری- ایرنا - مجهزترین دستگاه‌ تشخیص بیماری های قلبی " اکوکاردیوگرافی سه بعدی" در بزرگترین بیمارستان شمال در مرکز درمانی آیت الله روحانی بابل راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، این دستگاه که با همکاری خیرین و دانشگاه علوم پزشکی بابل تهیه شد در حال حاضر ارزش آن حدود ۸۰ میلیارد ریال است. دستگاه سه بُعدی "اکوکاردیوگرافی "قلب که به همه بیمارانی که به این بیمارستان مراجعه کنند خدمات ارائه خواهد کرد.

بیمارستان ۵۵۰ تختخوابی آیت الله روحانی بابل که بزرگترین بیمارستان شمال کشور محسوب می شود یکی از مراکز درمانی هفتگانه زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بابل است که تمامی خدمات فوق تخصصی قلب در این مرکز انجام می شود.

به باور صاحبنظران این دستگاه که اولین روش تشخیص بیماری‌های قلبی است برای این مرکز درمانی دولتی یک ضرورت بوده است. همچنین در اواخر خرداد ماه سال جاری هم یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه درمان بی‌نظمی‌های قلبی در این بیمارستان راه اندازی شده بود.

راه اندازی دستگاه جدید یک ضرورت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در مراسم راه‌اندازی این دستگاه بیان داشت: با توجه به حجم بالای مراجعه کنندگان به این بیمارستان برای درمان بیماری های قلبی راه اندازی این دستگاه یک ضرورت بوده، که انجام شد.

راه‌اندازی مجهزترین دستگاه تشخیص بیماری‌های قلبی در بابل

سید علی مظفرپور با بیان اینکه در حال حاضر قیمت این دستگاه حدود ۸۰ میلیارد ریال است، بیان داشت: با ارز نیمایی این دستگاه با همکاری خیرین ۱۰ میلیارد ریال خریداری شده است.

این مقام مسوول با بیان اینکه این دستگاه سه بُعدی پیشرفته ترین تصاویر قلب را به درستی مشخص و علت بیماری قلبی را تشخیص می دهد، بیان داشت: با راه اندازی این دستگاه روند تشخیص درمان بیماران قلبی به خوبی انجام می شود.

عزم جدی دولت سیزدهم برای توسعه زیر ساخت

دولت سیزدهم با سرمایه گذاری ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریالی با عزمی جدی زیرساخت های دانشگاه علوم پزشکی بابل را در مدار توسعه قرار داد.

مازندران از معدود استان هایی است که دارای ۲ دانشگاه مستقل علوم پزشکی مازندران و دانشگاه علوم پزشکی بابل است.

این دانشگاه علاوه بر خدمت رسانی به بیش از نیم میلیون جمعیت بابلی نزدیک به ۶۰ درصد از بیماران بستری در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل افراد غیر بومی می باشند که به آنها خدمت رسانی می کند.

حضور پزشکان حاذق و همچنین برخی از مراکز درمانی ممتاز در شمال کشور همانند مرکز تخصصی کودکان امیرکلا زمینه حضور بیماران از خارج از استان را هم در بابل فراهم کرد.

همه این عوامل سبب شد تا دولت سیزدهم مصمم به توسعه زیرساخت های این دانشگاه در بخش های مختلف عمرانی، آموزشی و درمانی باشد.

دولت سیزدهم در مدت دو سال ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال در این حوزه سرمایه گذاری کرده و این رویه ادامه دارد.

دانشگاه علوم پزشکی بابل در سال ۱۳۶۲ راه انداری و از بهمن ماه ۱۳۶۴ اولین دوره دانشجویان پزشکی را به میمنت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی پذیرش کرد و امروز پس از گذشت۴۰ سال حدود چهار و هزار و پنج دانشجو را در ۸۰ رشته و مقطع تحصیلی از کارشناسی تا دکترای تخصصی (phd) هدایت و راهبری می کند.

این دانشگاه در رتبـه بنـدی جهانـی تایمـز سال ۱۴۰۱، در بین ۶۵ دانشگاه کشور، هم راستا با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و دانشگاه صنعتی شریف رتبه ی چهارم را کسب کرد.

راه‌اندازی مجهزترین دستگاه تشخیص بیماری‌های قلبی در بابل

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت که دولت سیزدهم با سرمایه گذاری ۲هزار و ۳۰۰ ریالی در طرح های عمرانی و زیرساختی جانی دوباره به طرح های زیربنایی این دانشگاه داده است.

دکتر سید علی مظفر پور افزود: احیای ۲۲ پروژه از مجموع ۲۹ طرح نیمه کاره دانشگاه علوم پزشکی بابل در دولت سیزدهم از افتخارات ماندگار دولت مردمی است.

وی احیا و پیشرفت ۹۷ درصدی بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی نوین امیرکلا، ساخت مرکز دیالیز یکصد تختخوابی توسط خیرین، پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز جدید درمان نازایی حضرت فاطمه زهرا (س) (تاکنون بیش از دو هزار و ۵۰۰ نوزاد متولد شد)، پیشرفت ۹۷ درصدی ساختمان دندانپزشکی بابل -شروع عملیات بیمارستان ۲۸۵ تختخوابی شهید رجایی بابلسر با ظرفیت توریست درمانی، پیشرفت ۹۰ درصدی سلامتکده طب ایرانی بابل و(نخستین کلینیک تخصصی طب سنتی در شمال کشور) در دولت سیزدهم و اتمام ساخت مرکز نوآوری گیاهان دارویی و داروهای گیاهی را از جمله ابر پروژه های این دانشگاه برشمرد.

راه‌اندازی مجهزترین دستگاه تشخیص بیماری‌های قلبی در بابل

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل همچنین اتمام ساختمان نمایشگاه فرهنگی و بهره برداری در آینده نزدیک، اتمام فاز نخست ورزشگاه بانوان علوم‌ پزشکی بابل یکی از اقدامات شاخص دانشگاه علوم پزشکی بابل، خرید تجهیزات تخصصی بیمارستانی در جهت ارتقاء خدمات به بیماران و مراجعین به مراکز خدمات درمانی تحت پوشش به مبلغ ۲۴۰ میلیارد ریال بوده است که با کمک خیرین، وزارت بهداشت و نمایندگان شهرستان بابل تهیه شده را از دیگر ابر پروژه های این دانشگاه خواند.

این مقام مسوول تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی بابل در افق و چشم انداز پیش روی خود قصد دارد تا با احداث دانشکده داروسازی، ورزشگاه بانوان، تکمیل بیمارستان ۳۲ تخت خوابی بندپی شرقی، ساختمان جدید بیمارستان ۳۴ تختخوابی ۱۷ شهریور مرزی کلا، کلینیک ویژه لاله آباد، تکمیل بیمارستان ۲۸۰ تختخوابی شهید رجایی در بابلسر با هدف توریسم درمانی، مرکز توانبخشی بیمارستان شهید یحیی نژاد، بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی جایگزین یحیی نژاد و بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی زنان گام های بلندی را در جهت بهبود و ارتقاء خدمات بهداشت و درمان به هم استانی ها و مردم شریف شهرستان بابل ارائه کند.

راه‌اندازی مجهزترین دستگاه تشخیص بیماری‌های قلبی در بابل

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha