پذیرش دانشجویان داروسازی برای نخستین بار در دانشگاه علوم پزشکی بابل

ساری - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان این که دانشکده داروسازی یکی از مهم ترین دانشکده های علوم پزشکی محسوب می شود، گفت: با صدور مجوز نهایی اولین گروه دانشجویان دارو سازی در سال تحصیلی جدید در این دانشگاه پذیرش می شوند.

سید علی مظفر پور روز شنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در بین حدود ۶۸ دانشگاه علوم‌ پزشکی در کشور تنها ۲۳ دانشکده داروسازی فعالیت دارند که این دانشکده‌ها در ۲۷ دانشگاه علوم پزشکی برتر کشور فعال هستند که این امر نشان از اثرگذاری بالای دانشکده داروسازی در ارتقای علمی دانشگاه‌ها دارد.

وی گفت: در ۴۰ سال گذشته پیگیری‌های زیادی در خصوص کسب مجوز دانشکده داروسازی انجام شد که همواره با چالش های روبرو بود.

مظفرپور با بیان این که در این دوره با پیگیری‌های منظم دانشگاه، سال گذشته موافقت اصولی دانشکده داروسازی کسب شد، اظهار کرد: بطور معمول دست کم ۲ سال بعد از صدور مجوز تاسیس دانشکده‌ در صورت فراهم بودن شرایط مجوز پذیرش دانشجو داده می‌شود، اما در دانشگاه علوم پزشکی بابل بعد از گذشت کمتر از یک سال بعد از صدور مجوز زمینه‌ها و مقدمات ورود دانشجویان فراهم گردید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به این مطلب که امروز این افتخار را داریم که به همشهریان و هم استانی عزیز این نوید را بدهیم که موفق به کسب مجوز ورود دانشجویان دکترای داروسازی از سال تحصیلی جاری به دانشگاه شدیم، بیان کرد: با کسب مجوز رشته دکترای داروسازی علاوه بر دو رشته پزشکی و دندانپزشکی، تعداد رشته‌های مقطع دکتری در این دانشگاه به عدد سه افزایش یافت.

این مقام مسوول تصریح کرد: مقدمات دریافت مجوز دکترای فیزیوتراپی پس از بازدید هیات بورد در این دانشگاه انجام شد و با توجه به این که مقطع دکترای فیزیوتراپی در استان مازندران و گلستان وجود ندارد امیدواریم به زودی این امر برای دانشگاه علوم پزشکی بابل محقق شود.

پذیرش دانشجویان داروسازی برای نخستین بار در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی بابل که در سال ۱۳۶۲ مجوز تاسیس دریافت کرد در سال ۱۳۶۴ اولین گروه دانشجو را در این دانشگاه وارد شدند که این امر سبب شد تا این دانشگاه در بابل به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی در شمال کشور فعالیت خود را آغاز کند.

دانشگاه علوم پزشکی بابل در منطقه جنوب شهر بابل و در ابتدای خیابان کشاورز واقع است. این دانشگاه در زمینی حدود ۴۰ هکتاری واقع شده است که مملو از درخت های هیرکانی به همراه درخت های نارنج، پرتقال و سیب است.

این درختان سر به فلک کشیده جلوه خاصی به دانشگاه علوم پزشکی بابل داده و به لحاظ جاذبه های گردشگری و میراثی یکی از ظرفیت های ممتاز گردشگری شهرستان محسوب می شود.

از سویی دیگر در برخی از ابنیه های این دانشگاه فهرست آثار میراثی نیز ثبت شده است.

دانشگاه علوم پزشکی بابل دارای ۱۰ دانشکده و یک پژوهشکده اعم از دانشکده پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی رامسر، دانشکده طب ایرانی، پردیس خودگردان، توانبخشی، بهداشت، پرستاری و مامایی از جمله دانشکده های این دانشگاه محسوب می شوند که در نهایت پژوهشکده سلامت هم در این دانشگاه فعالیت دارد.

دانشگاه علوم پزشکی بابل شامل هفت بیمارستان شامل مرکز آموزشی درمانی شهید یحیی نژاد بابل، شهید بهشتی، آیت الله روحانی، کودکان امیرکلا، شهید رجایی بابلسر، مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه زهرا، ۱۷ شهریور مرزیکلا و نیز دو کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید مرکزی بابل و کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خشرودپی دارا می باشد که سالانه ۷۰ هزار بیمار در این بیمارستان ها بستری می شوند.

در حال حاضر این دانشگاه پزشکی در بابل بیش از چهار هزار ۳۰۰ دانشجوی داخلی و ۳۶۸ عضو هیأت علمی دارد که برای نخستین بار بیش از ۲۰ دانشجوی خارجی هم در این دانشگاه تحصیل خود را آغاز کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha