به گزارش ایرنا سید محمدرضا سیدحسینی عصر شنبه در جریان بازدید استاندار سیستانوبلوچستان از طرح توسعه باغات میوه انبه شهرستان نیکشهر افزود: ۸۰ درصد باغات انبه جنوب استان بارور است که سالانه افزون بر ۱۷ هزار تن میوه در آنها تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.
وی ارقام سندری، فجری، لیلیوم، بیگم پالی، چوسا، هیری، سرولی، پیوندی و محلی را از مهمترین گونه های انبه در سیستان و بلوچستان عنوان کرد و گفت: شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در استان محسوب میشوند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۹۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت میشود.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان بهشت میوه های گرمسیری به حساب می آید به طوری که شرایط آب و هوایی گرم، مرطوب و تقریباً استوایی این استان را به خاستگاه متنوعترین میوههای گرمسیری کشور تبدیل کرده؛ میوه هایی خاص که در مزه و نمونه کم نظیری دارند و توجه هر مخاطبی را به خود جلب می کنند.
گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیاری نام های دیگر از جمله میوه های تولیدی جنوب سیستان و بلوچستان است که در ظاهر و طعم بی نظیر هستند.
نظر شما