به گزارش خبرنگار ایرنا، "شهریار عباسی" روز یکشنبه در نشست کارگروه اشتغال و شورای توسعه تعاون استان ایلام، اظهار کرد: این میزان اعتبار در سال جاری برای احیای واحدهای راکد و افزایش تولید واحدهایی است که پایین تر از ظرفیت تولی دارند، اختصاص یافته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام یادآور شد: حمایت از واحدهای تولیدی یکی از مطالبات جامعه و از اولویتهای اجرایی دولت سیزدهم است.
وی، برنامهریزی و اقدام به حل مشکلات واحدهای تولیدی راکد را از اولویتهای استان ذکر کرد و گفت: یکی از راهکارهای افزایش تولید توجه و تمرکز بر واحدهای راکد و تلاش برای احیای این واحدها است.
عباسی بیان کرد: دستگاه ها در سامانه احیا اقدام به بارگذاری طرحهای سرمایهگذاری کنند و در این راستا چنانچه مشمول دریافت تسهیلات باشند تا سقف ۵۰ میلیارد ریال می توانند تسهیلات دریافت کنند.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از ردیف هایی که در بحث تسهیلات تبصره ۱۸ وجود دارد بحث افزایش ظرفیت است که واحدها می توانند در صورت افزایش ظرفیت و ایجاد اشتغالزایی بیشتر از این تسهیلات استفاده کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام با انتقاد از بانک های تجارت، مهر، رسالت و کشاورزی در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸، خاطرنشان کرد: این بانک ها با تجهیز نیرو و امکانات در مدتی کوتاه نسبت به سقف پرداختی خود بایستی اقدام کنند.
به گفته معاون هماهنگی امور هماهنگی اقتصادی استاندار ایلام سال گذشته در مجموع ۱۰۶ واحد تولیدی در استان احیا شده اند که از این میزان ۳۶ واحد مربوط به حوزه صنعت، ۵۸ واحد در حوزه کشاورزی و ۱۲ واحد در حوزه گردشکری و میراث فرهنگی بوده است.
به گزارش ایرنا، به گفته "رضا محمدرحیمی" مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام در حوزه صنعت احیای ۱۵ واحد تولیدی راکد و افزایش ظرفیت تولید برای ۲۴ واحد در سال جاری در دستور کار قرار دارد.
نظر شما