مهدی باوقار زعیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در حال حاضر سرانه فضای آموزشی در استان هرمزگان نیز ۴.۸ متر مربع است که برای رسیدن به فضای استاندارد کشوری خیران مدرسه ساز مشارکت چشمگیری داشتند و ما نیز باید با جدیت به دنبال ارتقای آن باشیم
وی بیان کرد: در سند تحول بنیادین سرانه فضای آموزشی برای هر دانش آموز ۸.۳ مترمربع تعریف شده است که متوسط این رقم امروز در کشور ۵.۲ مترمربع است.
مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان با اشاره به اینکه شهرستان های بندرعباس، میناب و قشم نیازمند توجه بیشتری برای ارتقای سرانه فضای آموزشی است، گفت: در این راستا تکمیل و راه اندازی طرحهای نیمه تمام آموزشی در این مناطق در اولویت قرار گرفته است.
باوقار زعیمی همچنین با اشاره به اینکه دولت سیزدهم و سازمان نوسازی مدارس کشور، نگاه ویژه ای به مناطق محروم از جمله شهرستان بشاگرد در راستای برقراری عدالت آموزشی دارد، ابراز کرد: در راستای عدالت آموزشی در حال حاضر ۱۵ پروژه آموزشی در قالب ۳۴ کلاس درس در شهرستان بشاگرد در دست اجرا است.
وی تصریح کرد: ساخت مدرسه در مناطق محروم یکی از بنیادی ترین و ماندگارترین اقدامات دولت مردمی بوده و برقراری عدالت، آموزشی عدالت اجتماعی و فراهم آوردن امکانات تحصیلی برای همه دانش آموزان در سراسر استان یکی از اولویتهای مهم دولت است.
گفتنی است از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲ هزار کلاس درس در هرمزگان احداث شده است و جدای از این، استان در حال حاضر به چهار هزار و ۶۰۰ کلاس درس دیگر نیاز دارد.
استان هرمزگان تعداد سه هزار و ۳۰۰ مدرسه در قالب ۱۵ هزار کلاس درس دارد.
نظر شما