به گزارش ایرنا، مهدی باوقار زعیمی روز یکشنبه با اعلام این خبر به رسانه ها افزود: در سند تحول بنیادین، سرانه فضای آموزشی برای هر دانش آموز ۸.۳ مترمربع تعریف شده است که امروز در کشور متوسط این رقم ۵.۲ مترمربع است.
وی با تاکید بر اینکه تکمیل و راهاندازی طرحهای نیمه تمام فضاهای آموزشی در اولویت است، ابراز داشت: شهرستان های بندرعباس، میناب و قشم نیازمند توجه بیشتری به ارتقای سرانه فضای آموزشی هستند.
سرپرست اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان با اشاره به اینکه سرانه فضای آموزشی پیش از انقلاب کمتر از ۱.۵ دهم مترمربع بود که در حال حاضر به برکت پیروزی انقلاب اسلامی این رقم به ۵.۲ مترمربع رسیده است، خاطرنشان کرد: برای رسیدن به این سرانه خیران مدرسهساز که همواره یاریگر نظام تعلیم وتربیت بودند، مشارکت چشمگیری داشتند.
وی با اعلام اینکه بیش از ۸۰ درصد از طرحهای تکمیلی این استان در سالهای اخیر با مشارکت خیران احداث شده است، تصریح داشت: میزان مشارکت خیران مدرسه ساز استان بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان است.
باوقار در پایان گفت: مجمع خیران مدرسهساز هرمزگان بازوی توانمند نوسازی مدارس استان از ابتدای تاسیس به عنوان یک نهاد مردمی با بیش از ۷۰۰ خیر مدرسه ساز گامهای بلندی در مدرسهسازی و محرومیتزدایی استان هرمزگان برداشته است.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر ۳۰۰ فضای آموزشی غیراستاندارد در هرمزگان وجود دارد و این استان همچنین به ۳۰۰ فضای آموزشی دیگر هم نیاز دارد
استان هرمزگان ۱۵ هزار کلاس درس دارد.
نظر شما