به گزارش خبرنگار حوزه دولت ایرنا، آیتالله سید ابراهیم رئیسی در پیامی با تسلیت رحلت عالم ربانی حضرت آیتالله فاضل گلپایگانی (زالی) اظهار داشت: این روحانی وارسته در دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از همراهان حضرت امام (ره) و پس از انقلاب نیز عمر بابرکت خویش را در سنگرهای مختلف تدریس علم و اخلاق در حوزه علمیه قم و دانشگاههای تهران سپری کرد تا اینکه نمایندگی مردم شریف تهران در مجلس خبرگان رهبری را بر عهده گرفت و نامی نیک و کارنامه پرباری از خود به یادگار گذاشت که یقینا توشهای گرانبها برای آخرت ایشان خواهد بود.
متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است؛
بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و انا الیه راجعون
رحلت عالم ربانی حضرت آیتالله فاضل گلپایگانی(زالی) استاد حوزه علمیه و نماینده مجلس خبرگان رهبری موجب تأثر خاطر شد.
این روحانی وارسته در دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از همراهان حضرت امام (ره) و پس از انقلاب نیز عمر بابرکت خویش را در سنگرهای مختلف تدریس علم و اخلاق در حوزه علمیه قم و دانشگاههای تهران سپری نمود تا اینکه نمایندگی مردم شریف تهران در مجلس خبرگان رهبری را بر عهده گرفت و نامی نیک و کارنامه پرباری از خود به یادگار گذاشت که یقینا توشهای گرانبها برای آخرت ایشان خواهد بود.
اینجانب این ضایعه را به حوزههای علمیه، شاگردان و علاقه مندان ایشان، مردم شریف گلپایگان و تهران، ریاست و نمایندگان مجلس خبرگان رهبری و بیت مکرم ایشان تسلیت میگویم و از خداوند متعال برای آن فقید سعید رحمت واسعه و همجواری با ائمه معصومین (ع) و برای عموم بازماندگان محترم صبر و اجر از درگاه خداوند متعال مسالت دارم.
به گزارش ایرنا، آیت الله محمدحسن فاضل گلپایگانی(زالی) نماینده مردم شریف تهران در مجلس خبرگان رهبری شامگاه ۲۸ مهرماه دار فانی را وداع گفت.
آیتالله محمدحسن زالی معروف به فاضل گلپایگانی متولد سال ۱۳۲۷ در گلپایگان، نماینده مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری بود.
وی حدود ۵۰ سال، سابقه تحصیل و تدریس سطوح عالی و خارج فقه و اصول، ادبیات عرب، فلسفه، کلام، حدیث و نهج البلاغه، عرفان، اخلاق و تفسیر در حوزه علمیه قم و دانشگاههای تهران، علوم پزشکی تهران و تربیت مدرس و توفیق درک محضر اساتیدی همچون آیات عظام سیدمحمدرضا گلپایگانی، شیخ مرتضی حائری، وحید خراسانی، حسن زاده آملی، جوادی آملی، انصاری شیرازی را داشت. از جمله آثار آن مرحوم ولایت فقیه از دیدگاه شیخ انصاری، فطرت عشق، رشحات المعارف، همزیستی مسالمت آمیز از دیدگاه حکمت متعالیه است.
آن فقید سعید همچنین مسؤول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی قم، مسؤول سازمان تبلیغات اسلامی گلپایگان، معاونت آموزش حوزه علمیه قم، استاد مصاحبه گر در گزینش اساتید معارف برای دانشگاه های سراسر کشور در معاونت اساتید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری بوده است.
نظر شما