به گزارش ایرنا، «رامین راستی» روز شنبه در نشست خبری ششمین دوره جشنواره سراسری تئاتر خیابانی تبریزیم، افزود: برای حضور هر یک از گروه های نمایشی در این جشنواره در بخش مسابقه مبلغ ۸۰ تا ۱۲۰ میلیون ریال و در سایر بخش ها مبلغ ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال به عنوان کمک هزینه پرداخت می شود.
وی اظهار کرد: در بخش طرح و ایده برای رتبه اول علاوه بر اهدای لوح افتخار و تندیس جشنواره، مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی، برای رتبه دوم لوح تقدیر و ۷۰ میلیون ریال و رتبه سوم لوح تقدیر و ۵۰ میلیون ریال جایزه اهدا می شود.
دبیر ششمین دوره جشنواره سراسری تئاتر خیاباتی «تبریزیم» گفت: در بخش طراحی فضا برای رتبه اول لوح افتخار، تندیس جشنواره و ۷۰ میلیون ریال، رتبه دوم لوح تقدیر و ۵۰ میلیون ریال و رتبه سوم نیز لوح تقدیر و ۳۰ میلیون ریال جایزه نقدی اهدا می شود.
راستی ادامه داد: جوایز بخش های بازیگری زن و مرد برای رتبه های اول لوح افتخار، تندیس جشنواره و ۸۰ میلیون ریال، رتبه های دوم لوح تقدیر و ۶۰ میلیون ریال و رتبه های سوم لوح تقدیر و ۴۰ میلیون ریال جایزه نقدی است.
وی یادآور شد: در بخش کارگردانی برای رتبه اول لوح افتخار، تندیس جشنواره و ۱۰۰ میلیون ریال، رتبه دوم لوح تقدیر و ۸۰ میلیون ریال و رتبه سوم لوح تقدیر و ۵۰ میلیون ریال جایزه نقدی و در بخش های طراحی لباس، گریم و موسیقی در هر بخش یک برگزیده انتخاب و برای برگزیدگان لوح تقدیر و ۶۰ میلیون ریال جایزه نقدی در نظر گرفته شده است.
دبیر ششمین دوره جشنواره سراسری تئاتر خیاباتی «تبریزیم» گفت: برای کار برگزیده جشنواره لوح افتخار، تندیس جشنواره و ۱۵۰ میلیون ریال جایزه نقدی و در بخش ویژه (تبریز شهر دوستدار کودک) به پنج گروه برتر به ترتیب اولویت جوایزی شامل لوح تقدیر، تندیس جشنواره و حداقل ۵۰ میلیون ریال و حداکثر ۱۰۰ میلیون ریال اهدا می شود.
راستی، با بیان اینکه برای این جشنواره از ۱۷ استان و ۳۵ شهرستان ۱۲۷ اثر ارسال شده است، افزود: از این تعداد ۲۴ اثر به جشنواره راه یافت اند که شامل ۱۵ اثر در بخش مسابقه، ۶ اثر در بخش ویژه کودک و نوجوان و سه اثر در بخش آئینی و سنتی است.
وی با تاکید بر اینکه این جشنواره از پنجم تا هفتم آبان در تبریز برگزار می شود، اظهار کرد: در این جشنواره هشت کارگردان شرکت کرده اند که چهار نفر از آنان در بخش مسابقه و چهار نفر نیز در بخش کودک و نوجوان هستند.
دبیر ششمین دوره جشنواره سراسری تئاتر خیاباتی «تبریزیم» گفت: آذربایجان شرقی و غربی، زنجان، ایلام، اصفهان، همدان، گیلان، خوزستان، کردستان و تهران از جمله استان های شرکت کننده در این جشنواره هستند.
راستی، با بیان اینکه تلاش می شود دور هفتم جشنواره در سال آینده به صورت بین المللی برگزار شود، ادامه داد: برای بین المللی شدن و ماندگاری این جشنواره باید دبیرخانه دایمی آن در این شهر ایجاد شود.
وی یادآور شد: در این دور از جشنواره تمهیداتی اتخاذ شده تا آثار برتر این جشنواره برای شرکت در جشنواره های مهم کشور به دبیرخانه جشنواره بین المللی فجر و جشنواره های سراسری تئاتر شهروندی لاهیجان، تئاتر خیابانی مریوان و یزد معرفی شوند.
جشنواره های سراسری و تاثیرگذار تبریز احیا شدند
رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز نیز در این نشست گفت: جشنواره ها و رخدادهای تاثیرگذار فرهنگی و اجتماعی شهر در سال جاری دوباره احیا شدند و تلاش می شود این جشنواره ها و رویدادهای مهم سالانه و در موعد مشخص برگزار شوند.
«امیر نصیربیگی» با بیان اینکه جشنواره «زنده نامان تبریز» پس از ۱۲ سال دوباره احیا و برگزار شد، افزود: اکنون جشنواره های سراسری تئاتر خیابانی تبریز، کتاب سال تبریز، عکس فیروزه ای و موسیقی موغام دوباره احیا شده اند و مراحل نهایی آن ها در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه بخش عمده ای از جشنواره های تبریز به چرخه بازگشته اند، اظهار کرد: با توجه به اینکه جشنواره کارتون و کاریکاتور نیز بین المللی برگزار می شد، تلاش می شود این جشنواره نیز در سال آینده دوباره برگزار شود.
رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز، نقش رسانه ها در شکل گیری، توسعه و کیفی سازی رویدادها را مهم ارزیابی کرد و گفت: رسانه ها در برندسازی و مرجع شدن یک رویداد نقش بی بدیلی دارند.
نصیربیگی، از خبرنگاران و اصحاب رسانه خواست، در انعکاس برنامه های ششمین دوره جشنواره سراسری تئاتر خیابانی تبریزیم نقش موثری ایفا و در اعتلای آن کمک کنند.
نظر شما