۳۰ مهر ۱۴۰۲، ۱۷:۰۶
کد خبرنگار: 1050
کد خبر: 85267102
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دبیر ستاد تسهیل کشور : ناترازی بانک های البرز زیاد است

کرج - ایرنا - دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور گفت: انتقال بخشی از منابع مالی شرکت ها و صنایع استان به تهران سبب ناترازی بالای مالی بانکهای البرز شده است. .

به گزارش خبرنگار ایرنا، " محمدباقر آقاعلیخانی " روز یکشنبه در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان البرز افزود: باید صنایع مستقر در البرز منابع مالی خود را در بانکهای این استان سرمایه گذاری کنند تا بنوان این ناترازی را برطرف کرد.

وی با بیان اینکه درصدد هستیم با تسهیل امور و رفع موانع راه تولید و صنعت، واحدهای تولیدی را حمایت و شکوفا کنیم، گفت: حل عمده مشکلات و مسائل طی تعامل مدیران در استان ها صورت می گیرد.

آقاعلیخانی ادامه داد: البرز، استانی ویژه و دارای واحدهای تولیدی و صنعتی با قدمت بالا است بنابراین این ضرورت وجود دارد که در جهت استقرار فناوری و تکنولوژی نوین روز در واحدها اقدام شود.

وی افزود: زمانی که بانک ها به دنبال جذب نقدینگی های مولد و غیرمولد مردم هستند، تولید و صنعت دچار رکود می شود.

دبیر ستاد تسهیل کشور : ناترازی بانک های البرز زیاد است

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور گفت: پرونده های کمتری از البرز به ستاد تسهیل کشور می رسد و این امر حاکی از اهتمام این استان و هم افزایی برای رفع موانع است.

وی افزود: استان البرز ضرورتی برای توسعه و استقرار واحدهای جدید ندارد بلکه باید واحدهای راکد و نیمه فعال را احیا و حمایت شود.

آقا علیخانی بیان کرد: شکوفایی ظرفیت های موجود می تواند تولید استان را افزایش دهد.

وی افزود: بانک ها باید در راستای حمایت از تولید و صنعت نهایت همراهی را داشته باشند و هیچ بانک حق ندارد واحدی را تملک و تعطیل کند.

توان صنعتی البرز بسیار است

" مجتبی عبداللهی " استاندار البرز نیز در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان البرز گفت : عمده موضوعات واحدهای تولیدی و صنعتی البرز طی جلسات، دیدار ها و بازدید های میدانی در استان رسیدگی و حل می شود و موضوعات کلانی که نیاز به مصوبه ملی دارد، به ستاد تسهیل کشور ارجاع داده می‌شود.

وی افزود: ضرورت دارد با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی ) در خصوص تحقق شعار سال با عنوان مهار تورم و رشد تولید با جدیت اقدام کنیم چراکه زمان زیادی تا پایان سال باقی نمانده است و باید گزارش عملکرد مدیران استان در این راستا ارائه شود.

استاندار البرز افزود: بر این عقیده هستیم که توان تولید، صنعت و صادرات استان بسیار بیشتر از شرایط موجود است از این رو باید مجموعه استان، هدفمند و منسجم بدنبال شکوفایی و توسعه فعالیت های اقتصادی باشند.

عبداللهی گفت: البرز به دلیل بسترهای بسیار خوب سرمایه‌گذاری، همواره متقاضیان بسیاری دارد ولی اولویت اول ما در استان حمایت از واحدهای موجود، افزایش ظرفیت واحدهای نیمه تعطیل و احیای واحدهای راکد با هدف ارتقا بهره وری است.

وی افزود: از مهمترین برنامه ها و سیاست های استان، توسعه واحدهای دانش بنیان و ارتقا واحدها به سمت بهره گیری از تکنولوژی های نوین است.

عبداللهی گفت: رشد صادرات استان از درآمد سالانه ۳۵۰ میلیون دلار به یک میلیارد تومان از دیگر اهداف مهم استان با توجه به ظرفیت های موجود است.

وی افزود: اکنون استان البرز بدون درآمدهای نفتی و معدنی در جایگاه هفتم درآمدی کشور بین ۳۱ استان است.

استاندار البرز با بیان اینکه البرز در مجموع، رتبه چهارم کشور در استقرار و تولیدات دانش بنیان کشور را دارد، گفت: در راستای این امر درصدد تجاری سازی تولیدات دانش بنیان استان هستیم.

وی افزود: انتظار می‌رود ستاد تسهیل کشور در رابطه با تحقق تبصره ۱۸ نگاه ویژه ای به استان البرز داشته باشد.

عبداللهی گفت: باید تدابیری اتخاذ شود تا تمام شرکت های مستقر در البرز کارت بازرگانی خود را به استان انتقال دهند.

دبیر ستاد تسهیل کشور : ناترازی بانک های البرز زیاد است

وی افزود: شرکت های بزرگ مستقر در البرز در تهران حساب بانکی دارند که این حساب ها باید به البرز منتقل شود تا درآمدهای حاصل از آن در جهت پرداخت تسهیلات به واحدها و مردم هزینه شود.

استاندار البرز گفت: استان البرز از محل سپرده های مردمی درآمدهای خوبی دارد ولی بانک ها بویژه در بخش خصوصی در راستای اعطای تسهیلات حمایتی مصوب به مردم، عملکرد خوبی ندارند.

وی افزود: اگر بانک های خصوصی نسبت به جمع آوری منابع مردمی اقدام می کنند، باید حداقل ۵۰ درصد درآمدهای حاصله را در استان هزینه کنند.

استان البرز سه هزارو۷۶۰ واحد تولیدی و صنعتی دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha