به گزارش روز دوشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از وزارت علوم، عبدالحسین کلانتری در دومین نشست نمایندگان وزیر علوم در هیاتهای نظارت بر تشکلهای اسلامی دانشگاهیان به بیان انتظارات خود از نمایندگان وزیر علوم در هیاتهای نظارت بر تشکلهای اسلامی دانشگاهها پرداخت و گفت: مساله انتخابات و برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی از محورهای فعالیت شورایهای نظارت در دانشگاهها در شرایط فعلی است.
وی بر تشکیل جلسات مستمر و منظم هیاتهای نظارت بر تشکلهای اسلامی در دانشگاهها تاکید کرد و گفت: حداقل باید ماهی یک بار نشست این شورا با حضور رییس دانشگاه و نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تشکیل و ضمن بررسی درخواستهای مجوز برگزاری برنامه و تاسیس تشکل، نسبت به برنامهریزی و تدوین فعالیتهای ایجابی اقدام شود. شورای نظارت بر تشکلها باید فعال باشد و فقط منتظر بررسی درخواست مجوز برنامه یا ارجاع موضوع نباشد بلکه خود شورا به فکر تصمیمگیری برای رونق فعالیتهای قانونمند سیاسی در هر دانشگاه باشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی را از مطالبات ویژه مقام معظم رهبری اعلام کرد و گفت: باید برگزاری این کرسیها در دانشگاهها رونق بگیرد تا به شبهات مختلف پاسخ داده شود. نشست کارشناسان برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی دانشگاهها طی روزهای آتی به میزبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار میشود تا آشنایی و تسلط آنها در زمینه آیین نامهها و دستورالعملها بهروزرسانی شود.
اصل بر بیطرفی است/ از هیچ جریانی حمایت نمیکنیم
استاد دانشگاه تهران گفت: در زمینه انتخابات دانشگاهها نقش مهمی دارند و باید زمینه افزایش مشارکت جدی دانشجویان در انتخابات را فراهم کنیم. ملاک ما در برنامههای مرتبط بار انتخابات فقط قانون است. در انتخابات اصل ما بر بیطرفی است و تلاش میکنیم امکانات را به شکل عادلانه و متناسب میان نامزدهای قانونی مورد تایید فراهم کنیم. از هیچ جریان سیاسی هواداری نمیکنیم. مطمئن هستیم طرفداری از احزاب به ضرر آموزش عالی است و برای آموزش عالی هزینه محسوب میشود.
معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم شورای نظارت بر تشکلهای اسلامی را مهمترین و عالیترین رکن مدیریت سیاسی در دانشگاهها نام برد و از نمایندگان وزیر در این تشکلها درخواست کرد متناسب با سیاستهای دولت و وزارت علوم و ضوابط قانونی و آیین نامهها نسبت به رونق فعالیتهای سیاسی فرهنگی در دانشگاهها اقدام کنند.
فعالیتهای فرهنگی در جامعه زودبازده نیست
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در ارتباط تلفنی با این نشست، مقوله فرهنگ را از مهمترین مسائل مورد حمایت و توجه وزارت علوم دانست و گفت: در برنامه هفتم توسعه نیز پیشنهاد شده است پنج درصد بودجه دانشگاهها به امور فرهنگی اختصاص یابد.
زلفیگل افزود: فرهنگ مهمترین سرمایه همیشگی و جاودانی هر جامعه است؛ فعالیتهای فرهنگی بهرغم ارزش و آثاری که در جامعه دارند، زودبازده نیستند و معمولاً نتایج و آثار آنها چندین سال بعد مشخص میشود. لذا فعالیت در این حوزه نیازمند علاقه، اخلاص و صبر است.
وزیر علوم فعالیت بدون چشمداشت نمایندگان وزیر در تشکلهای اسلامی دانشگاهها را بسیار ارزشمند توصیف کرد و گفت: از آنجا که نظام جمهوری اسلامی ثمره خون هزاران شهید است؛ هر گونه فعالیت در راستای قوام و تثبیت این نظام ارزشمند بوده و پاداش و اجر فعالان عرصه فرهنگ و به ویژه نمایندگان حاضر در این نشست را خداوند متعال خواهد داد.
به گزارش ایرنا، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفندماه برگزار میشود.
داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی تا سوم آبان فرصت دارند از طریق پنجره واحد انتخابات وزارت کشور نسبت به تکمیل کاربرگ ثبتنام و بارگذاری مدارک و گواهیهای مورد نیاز اقدام کنند.
نظر شما