به گزارش ایرنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر میترا رضایی روز سهشنبه افزود: کارشناسان سازمان غذا و دارو کل کشور بازدیدهایی را در چهار سطح از اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور انجام می دهند و عملکرد حوزههای مختلف را ارزیابی می کنند که دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این زمینه موفق به کسب رتبه کشوری شد.
وی ادامه داد: ماه گذشته نیز ارزیابی از اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاههای علوم پزشکی کشور انجام شده است که در این بازدید، عملکرد همکاران، نحوه فعالیت و اطلاعات موجود در سامانهها به خصوص سامانه "اف.ام اس" که تمامی عملکرد ارباب رجوع، پروانههای ساخت و بهرهبرداری و بازدیدها به صورت گزارش لحظه به لحظه قابل نمایش است و نیز خودارزیابی از حوزههای مختلف، مورد بررسی قرار گرفت.
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پاسخگویی به ارباب رجوع در کوتاه ترین زمان ممکن و در چارچوب قانون سلامت مصرف کننده نیز در ارزیابی ها مد نظر است چرا که این اقدام موجب شده تا ارباب رجوع از ارایه خدمات این حوزه رضایت نسبی به دست آورد.
رضایی افزود: هم اینک اطلاعات تغذیهای عموم مردم در حد مطلوبی است اما استفاده از منابع علمی در زمینه سلامت تغذیه اهمیت دارد و مردم نباید در فضای مجازی بنا بر نظر افراد فاقد صلاحیت از مواد غذایی نامناسب استفاده کنند.
وی ادامه داد: بهعنوان مثال در فضای مجازی استفاده از سنگ نمک و نمک دریا مورد توجه قرار گرفته است و این در حالی است که این نمکها میتواند آسیب جدی به سلامت افراد بزند.
دیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: توصیه میشود مردم در هنگام خرید مواد غذایی به اطلاعات تغذیهای مندرج روی بسته، پروانه ساخت و لوگوی اداره استاندارد توجه ویژهای کنند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان برعهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده پزشکی تربتجام است.
نظر شما