یوسف رضایی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مرکز مددکاری نابینایان در خزانه، خدمات ارائه می داد، افزود: برای نابینایان خلاء آموزشی خیلی زیادی داریم و بنا شد این مرکز تبدیل به مرکز جامع آموزشی نابینایان شود بنابراین نیاز است مرکز مددکاری خزانه خالی شود و کار آن به مراکز دیگر مثبت زندگی که کار مددکاری انجام می دهند، واگذار شود.
وی با اشاره به سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، گفت: نیاز است که خدمات را در قالب بخش خصوصی واگذار کنیم و به این مراکز یارانه بدهیم.
معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران درباره مرکز حرفه آموزی بهار نیز گفت: این مرکز تعطیل نیست بلکه ماده ۲۸ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت به سازمان بهزیستی کشور اجازه داده است واحدهای تحت پوشش خود را در فرصتهایی که از آنها استفاده نمیکند، برای ارائه خدمت و یا از طریق انعقاد قرارداد و یا اجاره مراکز و فضاهای فوق با دریافت هزینههای مربوط از متقاضیان، واگذار کند.
رضایی افزود: مستاجران مرکز بهار سالها آنجا بودند و به دلیل اجاره مناسب دولتی میخواهند آنجا بمانند اما ما فضا را لازم داریم.
این مسئول در بهزیستی استان تهران یکی از مشکلات این اداره کل را «تعداد زیاد پشت نوبتی ها برای کمیسیون تشخیص معلولیت» دانست و افزود: مرکز بهار به مرکز جامع کمیسیون تشخیص معلولیت تبدیل خواهد شد و حال که نیازی مهم تر داریم، بخش خصوصی می تواند جای دیگری را اجاره کند و مجوز آن باطل نشده است.
وی ادامه داد: متولیان مرکز بهار چون این مکان را اجاره کرده بودند و با قیمت مناسبی در اختیار آنها قرار گرفته بود، مقاومت می کنند.
رضایی درباره سرنوشت معلولانی که از مرکز بهار خدمت دریافت می کردند، اظهار داشت: بهزیستی شهر تهران در این فرصت معلولان را به سایر مراکز راهنمایی می کند و ممکن است راه برای برخی معلولان دورتر و برای برخی دیگر نزدیک تر شود اما بهزیستی نیز محدودیت هایی دارد.
وی اضافه کرد: اکنون کارشناسان بهزیستی شهر تهران کار راهنمایی معلولان را انجام می دهند و افراد دارای معلولیت بسته به محل زندگی خود در سایر مراکز جانمایی می شوند تا هر کسی بتواند حرفه آموزی خود را در راههای نزدیک انجام دهد.
نظر شما