به گزارش ایرنا، سید رضا مرتضوی شامگاه چهارشنبه در همایش نقش دستگاههای اجرایی، نهادهای انقلابی و تشکلهای مردمی در مشارکت همگانی انتخابات ۱۴۰۲ با اشاره به اینکه یکی از ماموریتهای مجموعه دولت در این ایام زمینهسازی و برنامهریزی انتخابات مردمی است، اظهار کرد: آنچه ما را در عرصه انتخابات برنده میدان میکند اراده مردمی در انتخابات است.
وی با تاکید بر اراده حضور مردم در مسیر انتخابات افزود: متاسفانه در این مسیر طی سالهای متمادی بر نقش آفرینی و تبیین نقش پر اهمیت مردم غفلت شده در حالی که انتخابات در کشور ایران برپایه شفافیت، آگاهی مردم و فضای رقابتی بنا نهاده شده است.
استاندار اصفهان تصریح کرد: شاهدیم که از گذشته تا کنون دکترین امامین بر امر انتخابات بر مبنای آگاهی، شفافیت و دانایی و انتخاب فرد اصلح بوده است که در این راستا حتی فشارهای بینالمللی هم به اقتدار مردم القاء شد، اما جامعه آگاه با شفافیت و دانایی انتخاب کردند.
وی ادامه داد: ما معتقدیم؛ انتخابات یک سرمایهگذاری است، زیرا مهمترین مولفه قدرت در کشور ما سرمایه اجتماعی است و از ابتدای انقلاب تا کنون بزرگان مملکت به دنبال حفظ این ظرفیت اجتماعی در یک تراز قابل قبول و آگاهانه بوده است.
مرتضوی گفت: در همین راستا دولت سیزدهم با همه بضاعت برای حرکت در مسیر انتخابات و مشارکت مردم، توان خود را بکار گرفته است.
وی ادامه داد: وظیفه ما این است که همه ظرفیت های خود برای برگزاری انتخابات سالم شفاف و رقابتی را بکار گیریم تا انتخاب صحیحی برای اصلاح امور کشور شاهد باشیم.
استاندار اصفهان بیان داشت: همه تدابیر جنگ اقتصادی و فرهنگی دشمن ضربه زدن به میدانهای "سرمایه اجتماعی کشور" است زیرا مردم در تمامی بحران های دوران پس از انقلاب، جنگ و تحریمها در اداره امور حکمرانی کشور مشارکت داشته و دشمن همیشه از این پشتیبانی ملت ایران رشک ورزیده است.
وی اضافه کرد: در دوران جنگ که محرمانهترین اتفاق کشور ایران بود؛ مردم به میدان آمدند و همواره مدافع نظام جمهوری اسلامی هستند.
مرتضوی اضافه کرد: طمع دشمن و همصدایی برخی از داخل کشور طی غفلتها موجب شده است که برخی از دشمنان و مخالفان نظام نسبت به وفاداری مردم ایران نقشه بکشند و این در حالی است که مشارکت مردم در انتخابات موجب تقویت جبهه حق و بر هم ریختن خواب شوم دشمنان میشود.
وی با اشاره به اینکه جریان طمعورزی دشمنان در رسانههای خارجی با تیترهای تخریبی و ایجاد شبهه نسبت به سلامت در انتخابات القاء میشود، بیان داشت: ما باید تلاش کنیم، افرادی که دل در گرو این نظام و انقلاب دارند را به میدان آورده و از قابلیت آنها استفاده کنیم.
استاندار اصفهان افزود: افزایش مشارکت در انتخابات موجب فراگیری یاس و ناامیدی در جبهه دشمن، پیوستگی حاکمیت، افزایش امنیت عمومی و ایجاد امید در نظام اجتماعی مردمی میشود و شرایط متفاوتی را در عرصه بینالمللی رقم میزند.
474 نفر ثبتنام قطعی برای انتخابات آتی داشتهاند
محمد علی احمدی فرماندار اصفهان در این نشست با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و شورای در اسفند ماه جاری بیان داشت: دراین راستا نیاز به اتخاذ تدابیر بود که بر همین اساس ۹ کمیته برای فرایند انتخابات بر اساس الزامات قانونی برای مدیران دستگاه های اجرایی به منظور پشتیبانی تعریف شده است.
وی افزود: ۲۰ منطقه شهرستان اصفهان برای این مهم انتخاب شده است که ۱۵ منطقه آن شامل مناطق شهری و مابقی شهرهای اطراف اصفهان از جمله، بهارستان،روستای بخش مرکزی زیار و قهجاورستان است.
فرماندار اصفهان تصریح کرد: برای انتخابات آتی یک هزار شعبه اخذ رای در نظر گرفته شده است که اگر پشتیبانی درستی شود تعداد شعبات دوبرابر خواهد شد.
وی اضافه کرد: تا کنون یک هزار و ۶۰۰ نفر از اصفهان پیش ثبتنام کردهاند که ۴۷۴ نفر تا این لحظه ثبت نام قطعی داشتهاند که از همه طیفهای سیاسی بودهاند.
فرماندار اصفهان گفت: اعضای هیات نظارت و بازرسی از گروه مردمی هستند و در سطح شهرستان برای اعضای هیات اجرایی و معتمدان محلی جهت سلامت انتخابات جلساتی برگزار شده است زیرا نظارت مردم تضمین و در نظام مقدس جمهوری نقش مردم ثابت شده است.
وی بیان داشت: از مدیران دستگاههای اداری شهرستان میخواهیم که نسبت به تشکلهای مردمی شاخص و مشارکت آنها برنامهریزی کنند.
احمدی گفت: ۴۰۰ گروه پر تعداد از دستگاههای اجرایی شناسایی شدهاند که در این راستا باید نقشه راهی برای مشارکت مردم در این رستهها تعریف شود.
وی اضافه کرد: البته هدف ما فقط دستگاههای اجرایی و کارمندان دولتی نیست زیرا بسیاری از ظرفیتهای مردمی ناشناخته مانده که ائمه جمعه،رسانهها و سایر نهادهای مردمی میتوانند آنها را شناسایی و به این ظرفیت اضافه کنند.
فرماندار اصفهان تاکید کرد: همان طور که دشمن در حال ریختن بمب ناامیدی بر سر مردم کشور ما است ما نیز باید با ارائه خدمات و بازگو کردن عملکردها در حوزههای مختلف یاس دشمن را خنثی کنیم و در این راستا باید از نهادهای فرهنگی و فعالین آن کمک بگیریم.
وی با اشاره به اینکه مردم نسبت به اوضاع معترض هستند،گفت: وظیفه مسئولان است که به طور خودجوش سراغ مردم رفته و جویای مشکلات آنها شوند.
احمدی بیان داشت:باید از ظرفیت های مردمی برای افزایش مشارکت مردم بهره برد و ارتباطات را به صورت چهره به چهره گسترش داد و از ظرفیت فضای مجازی نیز برای این امور با محتوای عام بهره جست که دراین راستا کمیته محتوای عام تشکیل شده است.
به گزارش ایرنا، در این نشست نقشه راه و کمیته همگانی در حوزه مختلف با ظرفیت مشارکت مردمی تشریح شد.
نظر شما