۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۰:۲۳
کد خبرنگار: 2581
کد خبر: 85271155
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۵۰ متقاضی برای سرمایه‌گذاری در ناحیه صنعتی کلاله اعلام آمادگی کردند

گنبدکاووس- ایرنا- رییس اداره صنعت، معدن و تجارت کلاله گفت: ۵۰ متقاضی برای سرمایه‌گذاری در فضای جدید پیش بینی شده در ناحیه صنعتی دهنه این شهرستان اعلام آمادگی کردند.

حسن رزاقی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا وسعت فعلی ناحیه صنعتی دهنه کلاله با ۱۷ واحد اقتصادی فعال را ۱۲ هکتار اعلام کرد و افزود: برای جذب سرمایه‌گذاران جدید نیازمند توسعه این ناحیه صنعتی هستیم.

وی اظهارکرد: با توجه به ظرفیت‌های خوب کلاله در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی به ویژه در بخش کشاورزی مصوبه‌ای مبنی بر قابلیت توسعه ناحیه صنعتی دهنه تا ۱۰۰ هکتار از شرکت شهرک‌های صنعتی کشور اخذ و مرحله مرحله بر اساس فراخور نیاز شهرستان اجرا می‌شود.

به گفته وی، در مرحله نخست با موافقت شرکت شهرک‌های صنعتی استان گلستان، ۱۸ هکتار زمین برای توسعه این ناحیه صنعتی خریداری و طراحی نقشه برای ۱۳.۵ هکتار تهیه شد که برای تایید نهایی به شرکت شهرک‌های صنعتی کشور ارسال گردید.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت کلاله افزود: در صورت موافقت با نقشه، مراحل تغییر کاربری برای واگذاری به سرمایه گذاران واجد شرایط بر اساس نوع طرح‌ها با اولویت مدیریت مصرف انرژی و میزان آورده‌ اولیه انجام می‌شود.

وی گفت: تلاش داریم واحدهای تولیدی با اولویت استفاده از ظرفیت‌های شهرستان در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی و معدن در این ناحیه صنعتی استقرار پیدا کنند.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت کلاله بیان کرد: این شهرستان ۶ معدن صدف کوهی، خاک رس و سنگ لاشه آهکی با ظرفیت ذخیره قطعی ۴۲۳ میلیون تن دارد که سرمایه‌گذاران می‌توانند برای ایجاد واحدهای فرآوری مرتبط از جمله تولید انواع آجر و آجرنماها و ظروف سفالی ورود کنند.

رزاقی افزود: کلاله ۲۹ واحد تولیدی در بخش صنعتی و چهار هزار و ۳۰۰ واحد در بخش خدماتی دارد و هفت هزار و ۵۰۰ نفر در این حوزه مشغول فعالیت هستند.

به گزارش ایرنا، مسوولان شهرستان هزار و ۷۵۲ کیلومتر مربعی کلاله وقتی از ۲ دهه پیش مجوز احداث ناحیه صنعتی را در زمینی به مساحت ۱۲ هکتار دریافت کردند تصور نمی‌کردند که عرصه پیش بینی شده ظرف چند سال با استقرار واحدهای تولیدی تکمیل شود و آنان را از ۱۰ سال پیش بر سر ۲ راهی توسعه زمین این ناحیه و یا اختصاص زمینی دیگر برای استقرار واحدهای صنعتی قرار دهد.

مسوولان کلاله راه دوم را انتخاب کردند و پیشنهاد ایجاد شهرک صنعتی با نام "گلستان" در عرصه‌ای به‌ مساحت ۵۰ هکتار در گالیکش را به مسوولان شرکت شهرک‌های صنعتی دادند که مورد موافقت قرار گرفت اما با ارتقای شهر گالیکش به شهرستان، زمین پیش بینی شده برای شهرک صنعتی در حوزه جغرافیایی این شهرستان تازه تاسیس قرار گرفت و عملا دست مسوولان کلاله خالی ماند.

در نهایت تلاش‌های مسوولان شهرستان کلاله در دولت سیزدهم برای اجرای طرح توسعه ناحیه صنعتی دهنه نتیجه داد و ۱۸ هکتار زمین برای پیوست به این این ناحیه خریداری شد و هم اینک در مرحله تایید نقشه از طرف شرکت شهرک‌های صنعتی کشور به منظور تغییر کاربردی و در واگذاری به سرمایه گذاران قرار دارد.

نبود شهرک صنعتی در کلاله و تکمیل بودن ظرفیت تنها ناحیه صنعتی آن به گفته مسوولان و کارشناسان حوزه صنعت این شهرستان سبب شده تا سالانه تعدادی زیادی از متقاضیان سرمایه‌گذاری در عرصه تولیدی، اقتصادی و صنعتی به مناطق دیگر سوق داده شوند.

شهرستان کلاله ۱۳۰ هزار نفر جمعیت دارد که در ۲ نقطه شهری و ۱۲۰ روستا سکونت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha