وزیر بهداشت: ۱۵ هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی دردو سال گذشته به بهره برداری رسید

قم - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان اینکه ۹۹ درصد داروها تولید داخل و ۴۰ درصد تجهیزات پزشکی ما دانش‌بنیان است، گفت: در دو سال گذشته نزدیک به ۱۵ هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی به بهره‌برداری رساندیم که باتوجه‌به وجود ۱۵۰ هزار تخت در کل کشور حدود ۱۰ درصد به میزان تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه شده است.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت معصومه(س) ،بهرام عین‌اللهی  روز پنجشنبه در دیدار با تولیت حرم کریمه اهل بیت ، با بیان اینکه ما محتاج دعای علما و حمایت حوزه علمیه و مراجع هستیم، این حمایت‌ها را پشتیبان عظیمی برای دولت دانست و اظهار کرد: در دو سالی که از این دولت گذشته توفیقات خوبی حاصل شده و نیروهای متدین در کل کشور فعالیت‌های خوبی انجام و نشان دادند که حزب‌اللهی‌ها در همه حوزه‌ها به‌ویژه در حوزه سلامت توانمند هستند.

 وی با بیان اینکه در این دولت به لطف خدا کرونا در مدت‌زمان کوتاهی کنترل شد، افزود: در بحث بیمه هم ما تا به امروز پنچ دهک اول را به‌صورت رایگان بیمه درمانی کردیم و برای بیماران خاص هم یک صندوق تأسیس شد و در سال گذشته پنج هزار میلیارد و امسال ۷ هزار میلیارد تومان بودجه به آن اختصاص یافت و ۱۰۷ بیماری خاص مشمول حمایت‌های این صندوق قرار گرفت.

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به بحث درمان ناباروری و فرزندآوری با بیان اینکه بچه‌های تازه‌متولدشده تا پنج سال بیمه هستند و زایمان طبیعی هم کاملاً رایگان است گفت: ما به دنبال اجرای طرح سلامت خانواده هستیم که بیشتر بحث پیشگیری است و مراقبین بهداشت ما به منازل مردم می‌روند و برای هر ایرانی با کد ملی پرونده سلامت تشکیل می‌دهند و هم اکنون این طرح در ۹۳ شهرستان اجرا می‌شود.

 وی با بیان اینکه ما نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان داروهای تقویتی و مکمل‌ها را در شبکه بهداشت توزیع کرده‌ایم، افزود: در بحث دارو با ارز  چهار هزار و ۲۰۰، عمده داروها قاچاق می‌شد که با طرحی که اجرا کردیم این داروها با ارز آزاد وارد شد و ما مابه‌التفاوت دارو را بر اساس نسخه‌ای که بیماران به داروخانه می‌برند به داروخانه‌ها می‌دهیم.

 عین‌اللهی با بیان اینکه ۹۹ درصد داروها تولید داخل و ۴۰ درصد تجهیزات پزشکی ما دانش‌بنیان است، افزود: ما در دو سال گذشته نزدیک به ۱۵ هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی افتتاح کردیم که باتوجه‌به وجود ۱۵۰ هزار تخت در کل کشور حدود ده درصد به میزان تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه شده است.

 وی با بیان اینکه حدود ۲۸۰ قلم تجهیزات پیشرفته در کل کشور با اولویت مناطق محروم در مراکز درمانی توزیع شده است، گفت: در این دو سال ۲ هزار مرکز بهداشت ساختیم و امیدواریم تا پایان دولت به چهار هزار مرکز برسانیم.

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: دررابطه‌با کارهای پژوهشی و دانشگاهی ما ۵۳ درصد رشد دانش‌بنیان داشتیم و بیمارستان‌هایی که افتتاح شده، وسایل و تجهیزاتش بیشتر ایرانی است.

 وی با بیان اینکه در بحث دیپلماسی با وزرای بهداشت ۲۰ کشور از قاره‌های مختلف ملاقات دوجانبه داشته‌ایم، افزود: دانشگاه تهران در کربلا دانشگاه سبتین را بنیان‌گذاری کرد که تمام هزینه‌هایش را عتبه حسینی تقبل کرد؛ ولی مدرک و نیروی انسانی‌اش را ما می‌دهیم و ما این استعداد را داریم که در کشورهای دیگر دانشگاه تأسیس کنیم.

 عین‌اللهی با اشاره به اقدامات خوب بهداشت و درمان در راهپیمایی اربعین اظهار کرد: طی هشت ماه در مهران بیمارستان ۱۵۰ تخته ایجاد کردیم و با اعزامن پنج هزار نیرو به اربعین و اقداماتی که صورت گرفت هیچ زائری از گرمازدگی فوت نکرد.

 وی با بیان اینکه نگاه ما به قم نگاه ملی است گفت: قم این ظرفیت را دارد که مانند مشهد تبدیل به پایگاهی برای برگزاری اردوهای دانشجویی و کادری ما شود و بتوانیم از این ظرفیت در مباحث فرهنگی بهره ببریم.

مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم هم در این دیدار با بیان گزارشی از اقدامات این دانشگاه در حوزه تقویت بخش های درمانی، از راه اندازی دستگاه تصویر برداری اسپکت گاما کمرا در مرکز شهید بهشتی، سی تی اسکن بیمارستان حضرت فاطمه معصومه(س)و سی تی آنژیوگرافی بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) در آینده نزدیک خبر داد و گفت اقدامات و فرایند های خوبی نیز در حوزه درمان و شناسایی بیماران مبتلا به سرطان انجام شده است.

آیت الله سید محمد سعیدی تولیت آستان مقدس کریمه اهل بیت (س) هم در این دیدار با تقدیر از اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان در دولت سیزدهم بر لزوم تقویت این خدمات و توسعه امکانات تاکید کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha