علی مختاری نژاد روز جمعه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: روستایی بودن استان و بالا بودن شمار دانش آموزان روستایی سبب شده تا مشکل چاقی و کم تحرکی در میان دانش آموزان استان از میانگین کشوری کمتر باشد.
وی افزود: براساس پایش های انجام شده در سال تحصیلی گذشته در کشور پنج درصد دانش آموزان و در این استان چهار درصد از این افراد مشکل چاقی دارند، همچنین در کشور ۹ درصد و در این استان ۶ درصد از دانش آموزان دچار اضافه وزن هستند.
مختاری نژاد ادامه داد: شیوع کرونا و سوق یافتن آموزش به فضای مجازی سبب شد تا دانش آموزان به ویژه دختران از تحرک جسمی دور بمانند و در این مدت این افراد دچار مشکلات اضافه وزن و چاقی شدند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان شمالی خاطرنشان کرد: امسال کارگاه های آموزشی برای والدین دانش آموزان کلاس اولی که مستعد چاقی و یا اضافه وزن هستند در شهرستان های مختلف برگزار شد و در این کارگاه ها اصول تغذیه سالم و نیز تحرک های مورد نیاز فرزندان آموزش داده شد.
وی با بیان اینکه برای کنترل چاقی دانش آموزان، نظارت بر پایگاه های تغذیه مدارس بیشتر شده است، گفت: با کمک دانشگاه علوم پزشکی استان از عرضه مواد خوارکی غیر مجاز و آسیب رسان در مدارس جلوگیری شده و در صورت مشاهده تخلف، با مدیر مدرسه برخورد لازم انجام می شود.
وی با تاکید بر اینکه پایگاه های تغذیه در مدارس برای فعالیت باید مجوز دریافت کنند، بیان کرد: بوفه های مدارس در زنگ تفریح اول و نیز در ساعات پایانی فعالیت مدرسه بسته است تا دانش آموزان از خوراکی سالم که خانواده ها تهیه کرده اند، استفاده کنند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان شمالی خاطرنشان کرد: مراقبت از سلامتی دانش آموزان در وهله نخست باید در خانواده ها مورد توجه قرار گیرد زیرا فرزندان بیشترین زمان را در خانه به سر می برند.
۱۹۲ هزار دانش آموز خراسان شمالی زیر نظر ۲۰ هزار معلم در ۲ هزار و ۵۰ باب مدرسه مشغول به تحصیل هستند.
۴۸ درصد دانش آموزان خراسان شمالی دختر هستند، ۳۶ درصد دانش آموزان در مناطق روستایی و مابقی در نقاط شهری مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما