ارتقای خدمات رسانی دستگاه‌های امدادی زنجان در گرو آموزش است

زنجان - ایرنا -مدیرکل مدیریت بحران استانداری زنجان گفت: ارتقای خدمات رسانی دستگاه‌های امدادی استان در گرو آموزش است که در این راستا دوره‌های آموزشی اختصاصی و مشترک برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عباس بابایی روز جمعه در مراسم‌ اختتامیه برنامه عملیاتی کد ۲ هلال احمر زنجان، افزود: در روزهای آتی با هدف توانمندسازی نیروهای امدادرسان در حوادث، مانورهای مشترکی با هلال احمر استان اجرا خواهیم‌ کرد.

بابایی افزود: ایران کشوری با ژئوپولیتیک ویژه در یک منطقه خاص بوده و همواره با تهدیدات بزرگ مواجه است.

وی تاکید کرد: وظیفه سازمان پدافند غیرعامل جلوگیری از ایجاد اختلال در جامعه و ضربه دشمن به چرخه زندگی مردم است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری زنجان گفت: در این راستا رزمایش ها و مانورهای بزرگ دستگاه های امدادی با همکاری مدیریت بحران و هلال احمر استان در ماه های آتی برگزار خواهد شد.

بابایی تصریح کرد: این مانورها و رزمایش‌ها به منظور افزایش سطح ایمنی و کیفیت امدادرسانی در حوادث برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با برگزاری این مانورهای مشترک به هموطنان خود پیامی مبنی بر مهیا بودن برای کمک، خدمت رسانی و امدادرسانی مخابره می کنیم که تنها با تمرین و آموزش میسر می شود.

هلال‌احمر از تاثیرگذارترین و محوری ترین نهادهای سازمان پدافند غیرعامل است

مدیرکل پدافند غیرعامل استان زنجان نیز در این جلسه، گفت: بالاترین مرجع که در کشور در حوزه مباحث پدافند غیرعامل تصمیم گیری می کند، ترکیبی از اعضای لشکری و کشوری و همچنین به‌همراه یکی از روسای کمیسیون امنیت ملی بوده که در نهایت همه مصوبات پدافند غیر عامل در کل دستگاه ها قابل اجراست.

سیروس محمدیاری افزود: اداره کل پدافند غیرعامل در استان زنجان نماینده کل این سازمان در کشور است.

وی یادآوری کرد: پدافند غیرعامل دارای ۱۷ عضو مهم و تاثیرگذار در جامعه است و یکی از اعضای تاثیر گذار و محوری این سازمان جمعیت هلال احمر محسوب می شود که این جمعیت‌ با هدف خدمت رسانی به هموطنان در سوانح طبیعی و غیرطبیعی در سطح جامعه فعالیت می‌کند.

مدیرکل پدافند غیر عامل استان زنجان گفت: هدف نهایی سازمان پدافند غیرعامل جلوگیری از قطع خدمت رسانی در جامعه است و این فعالیت در ۱۷ حوزه مختلف انجام می‌گیرد.

برنامه عملیاتی کد ۲ برای پاسخگویی به حوادث و سوانح در زنجان برگزار شد

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان در این مراسم، افزود: برنامه ساختار پاسخگویی و بومی سازی در هلال احمر استان ویژه کارکنان این جمعیت با هدف آمادگی هر چه بیشتر این افراد برای پاسخگویی بهتر و موثر در سوانح برگزار شد.

حکمت‌اله هاشمی یادآوری کرد: نیروهای هلال احمر باید از همه کلیدواژه هایی که در حوادث کاربردی هستند آگاه باشند چرا که پاسخگویی به حوادث مهمترین مولفه چرخه مدیریت بحران محسوب می شود.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: همه‌ کارکنان هلال احمر باید علاوه بر شرح کاری که در ساختار سازمانی برای آنها تعریف شده در این بخش نیز آگاهی کاملی داشته باشند.

هاشمی اظهار داشت: در برنامه کد ۲ که در سطح استان زنجان با حضور همه کارکنان جمعیت برگزار شد شرح کاری و فعالیت کارکنان در حوزه پاسخگویی مناسب به حوادث و سوانح تدوین و تدریس شد.

وی به اجرای برنامه EOP (برنامه عملیاتی شرایط اضطراری ) اشاره کرد و ادامه داد: می‌توانیم با انجام این برنامه همه کارکنان را در حوادث سازماندهی و آموزش دهیم تا هنگام بروز حادثه بتوانیم به نحو شایسته برای حادثه دیدگان خدمات ارائه دهیم.

هاشمی تصریح کرد: هلال احمر در پدافند غیرعامل از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و باید در برابر هر تهدید طبیعی یا غیرطبیعی مقاوم باشد که این مقاومت از طریق مؤلفه آمادگی و آموزش در تمام ساختارها محقق می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha