محمد شریفیمند روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در نیمه نخست امسال ۱۴ هزار و ۲۴۹ کارگاه تولیدی در شهرستانهای زاوه، مه ولات، رشتخوار و تربت حیدریه مورد بازدید قرار گرفتند که بیش از پنج هزار مورد از این کارگاهها غیر فعال بودند.
وی دلایل نیمه فعال بودن کارگاهها را فقدان وجود کارگر، تعطیلی فصلی یا جمع شدن کارگاه عنوان و اظهار داشت: نمونه بارز این کارگاهها برخی دامداریها یا مرغداریها هستند که به دلیل رکود تعطیل و در فصل رونق مجددا فعال میشوند.
رییس اداره تامین اجتماعی منطقه تربت حیدریه در ادامه بیان کرد: مجموع بیمهشدگان و مستمری بگیران اصلی و تبعی (با خانواده) در این خطه ۱۳۶ هزار و ۱۳۸ نفر است، از این تعداد شمار بیمه شدگان اصلی ۴۲ هزار و ۸۶۰ نفر، مستمری بگیران اصلی ۱۰ هزار و ۱۹۰ نفر و بقیه بیمهشدگان تبعی هستند.
وی مبلغ پرداختی در قالب تعهدات کوتاه مدت تامین اجتماعی منطقه تربت حیدریه در نیمه نخست امسال را ۱۴۱ میلیارد ریال و میزان تعهدات بلندمدت را چهار هزار و ۱۶۲ میلیارد ریال عنوان کرد.
شریفیمند گفت: بیمهشدگان، مستمریبگیران و کارفرمایان در مراجعه به بیمارستان رازی تامین اجتماعی تربتحیدریه به طور مستقیم و رایگان از تمام خدمات درمانی و دارویی این سازمان استفاده میکنند.
به گزارش ایرنا، حدود ۴۰۰ هزار نفر از ساکنان چهار شهرستان زاوه، مهولات، رشتخوار و تربتحیدریه در مرکز و جنوب خراسان رضوی زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان رازی تربتحیدریه قرار دارند.
نظر شما