به گزارش ایرنا، استان خوزستان با ۱۹ نماینده به عنوان ورزشکار و مربی در بازیهای پاراآسیایی هانگژو حضور داشت که از این تعداد هشت ورزشکار مرد در ۶ رشته و پنج ورزشکار زن در ۲ رشته با حریفان خود به رقابت پرداختند.
ایرنا خوزستان در این گزارش قصد دارد به روند مدالآوری ورزشکاران خوزستانی در چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی که منجر به نایب قهرمانی تیم کشورمان شد، بپردازد.
روز اول بازیها با کسب یک طلا و یک نقره برای خوزستانیها
در نخستین روز از مسابقات پارادوومیدانی، هاشمیه متقیان در ماده پرتاب نیزه کلاس F۵۶ در مجموع با رکورد ۲۲.۹۱ متر به مدال طلا رسید و رکورد این ماده در بازیهای پاراآسیایی را که پیش از این در اختیار خودش بود، به میزان ۲.۷۲ متر ارتقا داد.
با اعتراض نماینده کشور چین، خانم متقیان به دلیل تاخیر یک دقیقهای در محل برگزاری مسابقه، از دور رقابتها حذف و مدال طلای این ورزشکار خوزستانی پس گرفته شد، اقدام بیسابقه کشور چین ناراحتی کاروان اعزامی ایران را به همراه داشت.
متقیان در پست اینستاگرامی خود نوشت: در حالی که از عملکردم در این رقابتها راضی بوده و موفق به کسب نشان طلا شده بودم اما با بیعدالتی مدالم را پس گرفتند.
امان الله پاپی دیگر ورزشکار استان خوزستان در ماده پرتاب نیزه کلاس F۵۷ با حریفانی از اندونزی، فلسطین، ویتنام، هند و یمن رقابت کرد که در نهایت با ثبت رکورد ۴۹.۲۴ متر، عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد.
پاپی رکورد این ماده در بازیهای پاراآسیایی را که در اختیار خودش بود به میزان ۶۴ سانتیمتر ارتقا داد.
حنان کعبعمیر دیگر ملیپوش خوزستانی کشورمان در این رقابتها، در ماده پرتاب دیسک و در کلاس F۵۳ با رکورد ۱۱.۵۵ متر به مقام نایب قهرمانی دست یافت.
همچنین شهلا حدیدی دیگر بانوی ورزشکار خوزستان در ماده پرتاب وزنه و در کلاس F۵۴ به مقام چهارم رسید تا دستش از گرفتن مدال کوتاه بماند.
روز دوم مسابقات و کسب یک طلا، یک نقره و یک برنز
در دومین روز از مسابقات چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی به میزبانی شهر هانگژو ، الهام صالحی بانوی خوزستانی تیم ملی کشور ایران، در ماده پرتاب دیسک و در کلاس F۵۴ موفق به کسب مدال طلا شد.
در این رقابت الهام صالحی با ثبت رکورد ۷.۳۶ متر بالاتر از دیگر رقبای خود قرار گرفت.
همچنین صادق بیت سیاح دیگر ورزشکار خوزستانی حاضر در این پیکارها در ماده پرتاب نیزه کلاس F۴۱ با رکورد ۴۵.۲۰ متر به مدال نقره دست یافت.
رضا رشنو عضو تیم پارادوچرخه سواری کشورمان نیز در بخش تایم تریل انفرادی کلاس B (نابینایان و کم بینایان) موفق به کسب مدال برنز شد.
روز سوم بازیهای پاراآسیایی با کسب یک طلا و یک نقره
در سومین روز از این پیکارها حمزه مصلح رشت آبادی عضو تیم ملی شطرنج نابینایان و کم بینایان کشورمان در بخش تیمی رقابتها صاحب نشان نقره شد.
سیدامید جعفری ورزشکار استان که به همراه تیم ملی جودو نابینایان و کمبینایان به این رقابتها اعزام شده بود با تشخیص مسئولان برگزاری، به دلیل قرارنگرفتن در هیچ کلاسی از دور مسابقات کنار گذاشته شد.
همچنین غلامرضا رحیمی در قالب تیم دوبل ریکرو مردان با شکست پنج بر سه تیم چین در دیدار نهایی، صاحب مدال طلا شد.
روز چهارم و کسب یک نشان برنز
در چهارمین روز از بازیهای پاراآسیایی هانگژو، تیم گلبال بانوان کشورمان که از وجود مریم حسام آبادی ورزشکار خوزستانی بهره میبرد پس از شکست مقابل ژاپن در جایگاه پنجم گروه خود قرار گرفت و از صعود به مرحله بعدی بازماند.
همچنین الهام صالحی در ماده پرتاب نیزه کلاس F۵۴ با رکورد ۱۶ متر ۹۱ سانتیمتر به مدال برنز رسید. صالحی پیش از این در ماده پرتاب دیسک و در کلاس F۵۴ موفق به کسب مدال طلا شده بود.
روز پنج بازیهای پاراآسیایی و کسب ۲ مدال طلا
در روز پنجم این رقابتها، عرفان بُندری ورزشکار خوزستانی کشورمان در ماده پرتاب نیزه کلاس F ۵۴ موفق به کسب مدال طلای چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی شد.
بُندری با پرتابی به میزان ۲۸ متر و ۲۸ سانتیمتر بالاتر از ورزشکاران هندی، به مدال طلا دست پیدا کرد.
همچنین غلامرضا رحیمی در دیدار نهایی مسابقات ریکرو مردان، مقابل کمانداری از ژاپن با نتیجه ۶ بر پنج به پیروزی رسید و طلایی شد.
کسب یک نشان طلا در روز پایانی مسابقات
در روز پایانی مسابقات چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی به میزبانی شهر هانگژو ، احمد امینزاده ورزشکار خوزستانی تیم ملی پارا وزنهبرداری کشورمان، در دسته ۱۰۷+ کیلوگرم (فوق سنگین) با مهار وزنه ۲۶۶ کیلوگرمی به عنوان قهرمانی رسید.
امینزاده با اختلاف نسبت به نفر دوم خود که باز هم یک ایرانی بود به عنوان قویترین مرد بازیهای پاراآسیایی هانگژو لقب گرفت.
در پایان چهارمین دوره بازی های پاراآسیایی در شهر هانگژو چین، نمایندگان ایران با کسب ۴۴ مدال طلا، ۴۶ مدال نقره و ۴۱ مدال برنز و مجموع ۱۳۱ مدال، بالاتر از ژاپن و کرهجنوبی در رده دوم قرار گرفتند که بهترین عملکرد در ادوار بازیهای پاراآسیایی به شمار میرود.
ایران در بازیهای پاراآسیایی ۲۰۱۰ و ۲۰۱۴ چهارم شد. در بازیهای پاراآسیایی ۲۰۱۸ در رده سوم قرار گرفت و در این دوره به رده دوم صعود کرد.
نظر شما