روح اله حقی منصوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این در حالی است که سهم شهرستان در برش سهمیه ای استان ۲۷۰ تن بوده است.
وی افزود: شهرستان های سردسیری به دلیل تقاضای بالا و عدم ذخیره بذور خودمصرفی توسط کشاورزان در اولویت قرار دارند به نحوی که توزیع بذر گندم آبی بصورت روزانه توسط همکاران ستادی استان و شهرستان در حال پیگیری و تامین است و امروز نیز ۲۵ تن دیگر بین عاملان توزیع خواهد شد.
حقی منصوری با اشاره به اینکه هیچگونه مشکلی در تامین بذر گندم دیم وجود ندارد افزود: ۲ کارگزاری برای توزیع بذر گندم دیم در اختیار کشاورزان خواهد بود.
وی افزود: بذر گندم آبی رقم طلایی در صورت متعهد بودن کشاورز (با توجه به پذیرش عوامل و شرایط اقلیمی موجود) و رعایت نکات فنی از جمله کاشت دیر هنگام آن و استفاده از عناصر غذایی بخصوص کود پتاسه، قابل عرضه بوده و در انبار کارگزاری های توزیع موجود است.
مدیر جهاد کشاورزی سلسله تصریح کرد: پیش بینی می شود ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی آبی شهرستان برای کشت گندم آبی اختصاص یابد و حدود هفت هزار هکتار از اراضی منطقه نیز زیر کشت گندم دیم رود.
حقی منصوری تصریح کرد: امسال بیش از ۳۲ هزار و ۴۰۰ تن گندم از کشاورزان سلسله خرید تضمینی شد که نسبت به پارسال افزایش ۲۸ درصدی و نسبت به سال ۱۴۰۰ افزایش ۱۴۶ درصدی داشت.
بیش از ۴۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی دیم و آبی در شهرستان سلسله وجود دارد که سالانه به کشت انواع مختلف محصولات اختصاص می یابند.
نظر شما