به گزارش ایرنا، عیسی زارعپور شامگاه پنجشنبه در نشست شورای اداری شهرستان شازند افزود: با اجرای ۱۵۰ کیلومتر فیبر نوری توسط این وزارتخانه، سه جزیره ایرانی به کشور متصل شد.
وی ادامه داد: در مدت ۲ سال گذشته اقدامات بسیاری انجام شده که طرح شبکه ملی اطلاعات از جمله اقدامات انجام شده در این مدت است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: طرح شبکه ملی اطلاعات در دولتهای گذشته مورد بی مهری قرار گرفته بود که در دولت سیزدهم تمام ظرفیتهای این وزارتخانه برای اجرای این طرح اختصاص یافتهاست.
زارع پور گفت: شبکه ملی اطلاعات شبکه پرسرعت و امن بوده و تمام نیازهای مردم از طریق این شبکه برطرف می شود.
وی با یاد آوری اهدای یک ربات ساخت متخصصان داخلی توسط ریاست جمهوری به کشور اندونزی خاطر نشان کرد: با بهره گیری از این ربات می توان از راه دور عمل جراحی انجام داد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ۲۰۰ طرح برای اجرای شبکه ملی ارتباطات طراحی شده و هفت زیر بخش نیز ذیل آن تعریف شدهاست.
زارع پور افزود: پیشرفت فیزیکی شبکه ملی اطلاعات در مدت ۲ سال دولت سیزدهم از ۲۳ درصد به ۶۳ درصد افزایش یافتهاست.
وی گفت: این شبکه در مدت ۱۰ سال ۲۳ درصد پیشرفت و در مدت ۲ سال ۶۳ درصد پیشرفت داشته و تاپایان سال جاری به ۷۰ درصد افزایش می یابد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: اتصال تمام ساختمانهای کشور به فیبر نوری از جمله برنامههای این وزارتخانه بوده و اجرای این طرح سرعت اینترنت در کشور ۶۵ تا ۷۰ درصد افزایش می یابد.
زارع پور با یاد آوری تجهیز تمام ساختمان ها به فیبر نوری تاپایان برنامه هفتم افزود: اکنون این طرح برای چهار میلیون کاربر فراهم و تا پایان سال جاری به هشت میلیون کاربر فراهم می شود.
وی اظهار کرد: به جز شرکت مخابرات به ۹ اپراتور دیگر برای اجرای فیبر نوری مجوز صادر شدهاست.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: پیش بینی می شود تا پایان دولت ۲۰ میلیون کاربر تحت پوشش فیبر نوری قرار گیرند.
زارع پور با تاکید بر حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از پلتفرم های داخلی گفت: کشورهایی که در آینده پلتفرم نداشته باشند از روی صحنه حذف می شوند.
وی ادامه داد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارایه تمامی خدمات از طریق یلتفرمهای داخلی را در دستور کار خود قرار داده و در مدت یک سال گذشته آمار پیام رسانهای داخلی تا هفت برابر افزایش یافتهاست.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: اکنون برای پوشش ۱۰۰ میلیون نفر در پلتفرمهای داخلی زیر ساخت ایجاد شدهاست و اکنون مانند سالهای گذشته نبوده و از این پلتفرمها حمایت می شود.
زارع پور گفت: پنجره دولت هوشمند اکنون در کشور فعال شده و ۲۴ میلیون نفر در آن احراز هویت شدهاند و تا پایان برنامه هفتم تمام خدمات مورد نیاز مردم از این طریق ارایه می شود.
وی گفت: در حوزه فضایی انقلابی در کشور انجام شده و در مدت ۲ سال هشت پرتاب انجام شده و پیش بینی می شود تا پایان سال جاری ۲ تا سه پرتاب دیگر انجام می شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یاد آور شد: ساخت بزرگترین پایگاه فضایی در جنوب کشور در دستور کار قرار داشته و سال آینده از این پایگاه پرتابها انجام می شود.
زارع پور گفت: صنایع فضایی علاوه بر رشد دیگر صنایع، اقتدار را برای کشور به همراه دارد.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران اکنون در بین ۲۵ کشوری که از توانمندی ساخت ماهواره برخوردار هستند قرار دارد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: همچنین جمهوری اسلامی ایران با برخورداری از توانمندی پرتاب ماهواره، جزو ۱۰ کشور دارای این فناوری قرار دارد.
استاندار مرکزی نیز در این نشست گفت: هیاتی که وزیر را همراهی می کنند نشان گر این است که قصد نظارت واقعی را داشتند.
فرزاد مخلص الائمه افزود: شوراها و شهرداری در حمایت از طرحهای ارتباطات و فناوری اطلاعات همکاری لازم را داشتهاند.
وی ادامه داد: زبان دولت در بیان موفقیتها نارسا بوده و این مهم نشان آن است که نتوانستیم وظیفه اطلاع رسانی اقدامات دولت را به نحو شایسته منعکس کنیم.
استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برنامههایی دارد که با هم افزایی و همدلی محقق می شود.
مخلص الائمه گفت: امید است برنامه هفتم را در استان اجرایی کنیم
نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: مردم این شهرستان توقع دارند که حضور وزیر در شهرستان خیر و برکات برای شهرستان به همراه داشتهباشد.
محمودی احمدی بیغش افزود: مردم شهرستان شازند از وزیر ورزش قبلی ناراحت هستند و مردم از وزیر ارتباطات توقع مخابراتی دارند.
وی ادامه داد: دولت با وجود مشکلاتی که داشت در یک تا ۲ سال اخیر ۲۵ روستا که مشکل اینترنتی داشتند وصل شدهاست.
نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: ۱۵ روستا مشکل اینترنت دارند و خواسته اول و آخر آنان اینترنت بود و نیاز است مشکل این روستاها برطرف شود.
فرماندار شازند در این نشست گفت: شهرستان دارای ظرفیتهای بسیاری در حوزه صنعتی دارد که در سطح کشور بی نظیر است.
لطفاله پرندین افزود: شهرستان شازند در حوزه کشاورزی ۴۳ درصد گندم استان مرکزی را تامین کردهاست.
وی ادامه داد: فیبر نوری مشکل داریم و ۱۴ نقطه محروم از نظر اینترنتی داریم و با توجه به انتخابات پیش رو نیاز است این مشکلات برطرف شود.
فرماندار شازند خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه اجرای طرح فیبر نوری بر عهده شهرداریها گذاشته شده، اکنون شهرداریها به دلیل مشکلات درآمدی نتوانستند این طرح را به نتیجه برسانند و نیاز است توسط مخابرات این مشکل برطرف شود.
استان مرکزی با دارا بودن یک میلیون ۴۸۰ هزار نفر جمعیت ۱۲ شهرستان دارد.
نظر شما