به گزارش ایرنا دبیر این همایش در این مراسم با بیان اینکه یزد برند تخصصی ترین همایش صنف طلا و جواهر در کشور خواهد شد، گفت: این استان به عنوان شهر ملی زیورآلات سنتی ایران خواهد درخشید و به سمت جهانی شدن پیش می رود.
محمد فرخی، تصریح کرد: صنف طلا و جواهر در کشور باید فعال تر باشد چرا که ما باید با دنیا رقابت کنیم؛: طلای یزد از قدیم در کشور زبانزد بود و دلیل آن خلوص طلا و صداقت در یزدی ها است.
وی یزد و اصفهان را عمده ترین تولید کننده الگوی طلا در کشور دانست و گفت: امروزه تجهیزاتی تولید شدند که سرعت تولید را در ساخت افزایش می دهند و برای رقابت با دنیا نیاز به این تجهیزات و تقویت در طراحی طلا و جواهر داریم.
این فعال صنف طلا و جواهر گفت: بازار آینده صنعت طلا و جواهر استان یزد شاهد تحولات بسیاری خواهد بود و یکی از این تحولات ایجاد شهرک طلا است چون در حال حاضر با توجه به کوچک بودن و قدیمی بودن اکثر کارگاه های طلا سازی مانعی بر افزایش نیرو و گسترش تکنولوژی شده است.
۶۰ اثر طلا و جواهر یزد ثبت ملی شد
محمدرضا نوری زاده، رییس اتحادیه طلا و جواهر یزد در این همایش گفت: یزد شهر ملی زیور آلات سنتی ایران است و ۶۰ اثر طلا و جواهر یزد ثبت ملی شده و ۳۰ اثر دیگر در حال ثبت ملی است.
این همایش با حضور ۸۰۰ نفر از فعالان حوزه طلا و جواهرات برپا شد.
علاوه بر مهمانان از استانهای مختلف، کشورهای اتریش، امارات متحده عربی، ایتالیا و دبی نیز در آن حضور داشتند.
هدف از برگزاری این همایش یک روزه ارتقای تجربیات فعالان هنرصنعت طلا و جواهر و احیای جایگاه یزد به عنوان شهر ملی زیورآلات اعلام شد.
برگزاری کارگاههای آموزشی در زمینه طراحی، استفاده از تکنولوژیهای، فعالیت در فضای مجازی و تکنیکهای فروش، اقتصاد در طلا و نیز فراوری طلا با حضور اساتید برجسته کشور نیز برگزار شد.
شهر جهانی یزد در دیماه ۹۹ به عنوان شهر ملی زیورآلات سنتی معرفی شد.
نظر شما