00:00
00:00
Download

گچساران- ایرنا- بخش درمان ناباروری بیمارستان مادر و کودک بی بی حکیمه شهر دوگنبدان  به مکانی امیدبخش برای زوج های جوان که از نداشتن فرزند رنج می برند تبدیل شده و این مرکز روزنه های امید را در دل های غمین این مادران زنده کرد.

به گزارش ایرنا، بیشتر زوج های جوان سال ها در انتظار شنیدن صدای فرزند در خانه هایشان بوده اند که با راه اندازی این مرکز نه تنها این خانواده ها بلکه افراد تک فرزندی و سایر علاقه مندان به تحقق آرزوی خود امیدوار شدند.

شهروندان گچسارانی در دهه های گذشته هفت تا ۱۲ فرزند برای آنها امری معمولی بود اما با تغییر روش های زندگی بسیاری از زوج‌ های جوان به سمت تک فرزندی تمایل پیدا کرده‌اند که این امر علاوه بر کاهش میزان ولادت در شهرستان موجب ایجاد پیامدهای منفی که در تمام دوران‌ زندگی فرد را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

زوج هایی نابارور این شهرستان برای رفع مشکل خود سال های گذشته با صرف هزینه های زیاد به استان های همجوار می رفتند در حالی که هم اکنون این افراد و حتی بسیاری از هموطنان در دیگر مناطق کشور و خارج کشور در این مرکز تحت درمان بوسیله فناوری های روز دنیا برای صاحب فرزند شدن هستند.

مرکز فوق تخصصی خدمات ناباروری گچساران در دی ماه ۱۳۹۷ در شهر دوگنبدان راه اندازی و فوق تخصص های رشته های نازایی، ناباروری، زنان و زایمان، جنین شناسی و ژنتیک به گروههای هدف در این مرکز بر اساس استانداردهای جهانی و کشوری خدمات لازم را ارائه می دهند.

"آی یو ای" ، "آی وی اف"، "رحم اجاره ای" ، "اهدای تخمک" ، "لاپاراسکوپی" و :میکرواینجکشن" از جمله عمل های جراحی ناباروری است که در این کلینیک به مراجعان ارایه می شود.

طبق پیش‌بینی وزارت بهداشت سالانه حدود ۸۸ هزار زوج نیز به آمار ناباروری در کشور اضافه می شود که این آمارها اهمیت خدمات مراکز ناباروری را با توجه تهدیدهای کاهش جمعیت در کشور بیشتر کرده است.

آمارها در مورد میزان ناباروری زوج‌ها در ایران متفاوت است شیوع ناباروری کلی در زوج‌های ایرانی ۲۰.۳ درصد است یعنی حدود ۳ میلیون و ۲۶۰ هزار زوج نابارور در کشور وجود دارد که این آمار، بالاتر از میانگین جهانی است.

زنده شدن امید در دل مادران / پایان سال ها انتظار

یک بانوی جوان گچسارانی که بیش از ۱۳ سال نازایی به کمک مرکز ناباروری گچساران مادر شده گفت: هر زنی آرزو مادر شدن را دارد و الان خوشحالم که بعد از چند سال صدای گریه فرزندم را می شنوم .

وی می گوید: بیش از ۲ بار در شیراز و تهران "آی وی اف" انجام دادم اما هر بار ناموفق بود و امروز به بزرگترین رویای زندگیم رسیدم.

طاهره زنی ۳۸ ساله که هم اکنون صاحب چها فرزند چهار قلو شده ابراز کرد: ناباروری مشکل بسیاری از خانواده هاست و مرکز ناباروری گچساران می تواند گره گشای این چالش ها در خانوده ها باشد.

وی که بعد از ۱۸ سال انتظار تمام وجودش مملو از عشق شده ابراز کرد: برای نگاه مهربان خدا که بعد از مشکلات و رنج های زیاد هم اکنون مادر شدن را با تمام وجود حس می کنم شکر گزارم و برای درمان ناباروری خود که علاوه بر هزینه بر بود سال ها انتظار و سختی کشیدیم.

00:00
00:00
Download

این مادر که بعد از سال ها نا امیدی هم اکنون تمام وجودش لبریز از شادی و خوشی بود ابراز کرد: مادر شدن یکی از شیرین ها تجربه ها یی می باشد که هر زنی آرزو دارد در زندگی اش داشته باشد.

یکی از مراجعان به مرکز ناباوری بیمارستان بی بی حکیمه که از شهر بروجن که به بیمارستان بی بی حکیمه مراجعه کرده اند گفت: هشت سال است که استان های مختلف از جمله اصفهان برای بچه دار شدم مراجعه کردیم که متاسفانه نتیجه ای نگرفتیم و هم اکنون به بیمارستان بی بی حکیمه گچساران برای درمان آمدیم.

وی به خطرات جاده ای برای دسترسی به مراکز ناباروری در استان های دیگر گفت: راه اندازی این مرکز یکی از خدمات ارزنده برای رفاه حال خانواده هاست و از طریق یکی از آشناهایم که بعد از ۱۵ سال انتظار در این مرکز صاحب ۲ فرزند شده بود معرفی و تصمیم گرفتیم برای بار چهارم دوباره شانس خود را برای فرزندآوری امتحان کنم.

یکی از بیماران که به تازگی «آی وی اف» انجام داده گفت: بعد از ۱۸ سال که از مراجعه به استان های مختلف برای درمان ناباروری ناامید شده بودیم که چند مدت پیش باخبر شدیم در شهر دوگنبدان عمل "آی وی اف " انجام می شود و به این مرکز مراجعه کردیم.

وی تصریح می کند: هم اکنون بعد از انجام مراحل درمانی تخصصی عمل "آی وی اف" را انجام دادم تا من نیز انشالله حس مادر شدن را تجربه کنم.

نقش مرکز ناباروری گچساران در درمان ناباروری

رئیس بیمارستان بی بی حکیمه گچساران با بیان اینکه هم اکنون مرکز ناباروری گچساران به یکی از قطب های درمان ناباروری در جنوب کشور تبدیل شده گفت: تمام تلاش خود را برای تقویت بخش " ان آی سی یو" نوزادان در این مرکز درمانی انجام دادیم.

پردیس بخشایی افزود: زوج های نابارور زیادی از مناطق مختلف کشور و کشورهای همسایه از جمله عراق، گرجستان و تاجیکستان تاکنون به این مرکز برای درمان مراجعه کردند.

وی تصریح کرد: مرکز ناباروری گچساران امید را در دل زوج های جوان زنده کرد و موجب شد بسیاری از زوج های جوان که امیدی به زندگی مشترک نداشتند و در مراحل جدایی (طلاق) بودند تحت درمان قرار گیرند و هم اکنون باردار باشند.

00:00
00:00
Download

وی ادامه داد: در گذشته زوج های نابارور زیادی به دلیل تردد دشوار در استان‌های دیگر از ادامه درمان درمان منصرف شده بودند که با راه‌اندازی این بخش در بیمارستان بی‌بی‌حکیمه گچساران اغلب بیماران به ما مراجعه کرده پروسه درمان نازایی خود را طی می‌کنند.

بخشایی بیان کرد: آمار باروری ( fertility rate) از ابتدا در مرکز بین ۳۵-۴۰ درصد بوده که با آمار باروری بهترین مراکز دنیا برابری می کند.

وی با بیان اینکه پیشرفته‌ترین تجهیزات مورد نیاز درمان ناباروری در این مرکز وجود دارد عنوان کرد: در بخش ناباروری بیمارستان بی بی حکیمه شهر دوگنبدان ابتدایی‌ترین تا پیشرفته‌ترین روش‌های درمانی انجام می شود.

سالانه بیش ۲ هزارو ۵۰۰ نفر به مرکز ناباروری گچساران مراجعه می کند

رئیس بیمارستان بی بی حکیمه (س)گچساران می گوید: سالیانه یکهزارو ۶۰۰ تا ۲ هزارو ۵۰۰ نفر زوج برای درمان ناباروری به این بیمارستان مراجعه می کنند.

بخشایی اظهار کرد: هم اکنون پوشش بیمه ای در مرکز " آی وی اف " گچساران وجود دارد و بیماران می‌توانند با هزینه بسیار اندک مراجعه و درمان خود را انجام دهند.

وی ادامه داد: این مرکز با دارا بودن آزمایشگاه آندرولوژی، آزمایشگاه جنین شناسی، سونوگرافی فوق تخصصی، بیو فریزینگ، اتاق عمل و واحد مراقبت های پس از عمل جراحی برای ارایه خدمات به زوجین نابارور با تعرفه های درمانی دولتی آمادگی دارد.

مرکز ناباروری بیمارستان بی بی حکیمه شهر دوگنبدان با زیربنای ۳۰۰ مترمربع در طبقه اول مرکز آموزشی و درمانی بیمارستان بی بی حکیمه (س) دوگنبدان فعالیت می کند.

تولد سالیانه ۵۰ نوزاد ۲ قلو با کمک روش های درمان ناباروری در گچساران

رئیس بیمارستان بی بی حکیمه (س)گچساران گفت: سالانه بیش از ۵۰ نوزاد ۲ قلو با کمک روشهای درمانی ناباروری در این مرکز متولد شده است.

بخشایی ابراز کرد : از سال گذشته تاکنون بیش از ۱۰ سه قلو و چهار قلو در این مرکز ناباروری به دنیا آمده است.

روزنه های امیدبخش مادران نابارور در بیمارستان مادر وکودک گچساران+ فیلم

وی تصریح کرد: ۳۰ درصد از مراجعه کنندگان به مرکر ناباروی گچساران از خارج از استان و ۲۰ تا ۳۰ درصد از شهر دوگنبدان هستند.

بخشایی اظهار کرد: بیشتر مراجعه کننده به مراکز ناباروری گچساران از گناوه، بوشهر، آباده شیراز، نورآباد و کشور های همسایه از جمله عراق، تاجیکستان و .. است.

شناسایی ۵۰۲ زوج نابارور در گچساران

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران هفته گذشته در نشست کمیته صیانت از جوانی جمعیت گچساران اظهار کرد: در شهرستان گچساران بطور میانگین هر ۱۰ زن ۱۳ فرزند به دنیا آورده که این آمار نگران کننده است.

حسن عسکری ابراز کرد: بیش از ۵۰۲ مورد زوج‌های ناباور در این شهرستان امسال شناسایی و به بیمه سلامت معرفی شده‌اند.

وی اظهار کرد: در سال گذشته یکهزارو ۴۵۶ نفر در این شهرستان متولد شدند که از این تعداد ۱۲ نفر فوت کرده اند.

عسکری با اشاره به اقدامات متعدد شبکه بهداشت و درمان گچساران در راستای جوانی جمعیت افزود: این دستگاه توانسته اقداماتی از قبیل مشاوره‌های فرزندآوری مراقبت از زنان قبل و هنگام بارداری را در راستای جوانی جمعیت و تاثیرگذاری آن در جامعه انجام دهد.

رئیس اداره ثبت احوال گچساران گفت: ۷۱۲ مورد ولادت در این شهرستان امسال ثبت شده که نسبت به مدت مشابه ۱۸ درصد افزایش یافته است.

جاوید کشکولی افزود: این در حالی است که در مدت مشابه گذشته بیش از ۶۹۰ مورد ولادت در این شهرستان ثبت شده است.

یک هزارو ۶۶۰ زودج نابارور زیر پوشش بیمه سلامت

مدیرکل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون یکهزارو ۶۶۰ زوج نابارور در استان شناسایی و هم اکنون زیر حمایت های این بیمه برای درمان ناباروری هستند.

محسن عزیزی ادامه داد: در یک سال گذشته بیمه سلامت به منظور کمک به زوج های نابارور در کهگیلویه و بویراحمد ۲۰ میلیارد ریال برای درمان آنان هزینه کرده است.

وی با بیان اینکه در راستای جوان سازی جمعیت دولت از زوج های نابارور برای فرزندآوری حمایت می کند افزود: در استان ۲ مرکز شامل مرکز درمان ناباروی بیمارستان بی بی حکیمه گچساران و مرکز نازایی کوثر در بیمارستان شهید جلیل فعالیت دارد.

وی تصریح کرد: ۹۰ درصد هزینه های ناباروری در استان از سوی بیمه سلامت پرداخت می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha